Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 104> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa koka kod tebe bolje da ne dolazim na gruntek jer pozelenim momentalno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke hvalaaa
![]() ![]() ![]() trajni suncokretić ![]() ![]() jel ovo onaj famozni crnac? našla sam ga za par kuna u malo lošijem stanju, ali oporavio se ![]() ![]() ovaj vrbolisni suncokret je narastao skoro 3 metra...pa kak ću ga slikati kad procvate? ![]() ![]() ![]() ova pasiflora edulis je stvarno ogromna, ali cvijetu ni traga ni glasa ![]() ![]() evoooo ih....ovogodišnji sijanci lantana cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() jesu me one namučile ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte draga šteta što toliko pada jer u tvom vrtu ima svakakvog lijepog cvijeća. Prvo crnac ti je dobar izbor, lantane si super uspjela uzgojiti, a na kraju oduševila me cobaea
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
E pa ovo je stvarno prelijepo, mislim da ti za to cvetje ne treba multikultivator ili elektricna lopata.Malo samo
sagni svoje d...... i imas doovljno snage i volje za tako lijepo cvetje.Uostalom zovi one koji mogu kopati, a tih ima mislim vrlo malo osim Goge,Bibi i Skitala. Super . |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana
![]() ![]() TB misliš da uvalim sve njima? ![]() ove godine su me uhvatile ukrasne trave ![]() ![]() ![]() ova je stigla na proljeće iz Silvinog vrteka i počela je cvasti ![]() ![]() ![]() Red Baron je još mali ![]() e za ovu ne znam ime, a baš mi je slatka ![]() isto tako i za ovu šarenu ![]() moram se malo poigrati sa slideshowom pa ću staviti ovamo ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ukrasne travice prave su jesenje carice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš si me nasmijala sa nazivom "fuksače" Po slikama vidim da je i kod tebe padala kiša........... ali nakon svake kiše dolazi sunce
![]() Jesi li ove trave nabavila kod bake bee? neke su mi malčice poznate!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kontesa prelijepe biljčice,ali kobea i lantane su me oduševile
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo što su biljke uhvatile malo daha da se odmore od žega i vrućina, pokažu se u prvom izdanju i već moramo misliti o zimovanju. A baš bi topliji dani mogli potrajati da još malo uživamo.
Lijepe su ti i zdrave biljke.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Volim ukrasne trave,ali ovaj put su mi se dopale lantane
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesa sta reci posle ovako divne setnje,trave,cobea,pa lantane
![]() LP |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kontek sve ti je super, a za onu pasifloru sam prvo pomislil da je špinat :) Meni je samo klopa na pameti heheh
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ponovo sam prošetala večeras. Bio je skoro mrak pa sam se pomalo šuljala,nadam se da nisam ništa pogazila
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je lijepo, ali kobea mi je fascinantna, taj cvijet prvi put vidim tu na forumu, a sad kad spominješ zimovalište znam i da je višegodišnja.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
drage gošće, hvala na pohvalama, uvijek su podstrek za dalje
![]() bergi, dvije travice su kupljene kod BB, ona šarena i ona smeđa, dobro oko imaš ![]() ![]() antonija, meni je cobea prezimila u kući, ali se na kontinentu obično uzgaja kao jednogodišnja ![]() svima cmoksa...da nekoga slučajno ne izostavim ![]() malkice sam se igrala sa slidovima ![]() čuvarkuće...dio je stigao od Renee, dio je kupljen, a dio sam užicala svugdje po malo ![]() ![]() ![]() i echeverie, aloe, sedumi i sukulenti.... ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sunce moje zlatnoooooooo nemam šta reć ma sama vidiš kako je divnoooooooooooo-ehhhhhh da mi s esamo malo prišunjati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nihooo ma nemoj se šuljati ..imam ja pit bula
![]() ![]() ona sve vidi i čuje ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lantane i to iz sjemena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kontesaa, nije ovo pitbul, ovo je bernandinac, kako si mogla tako pogrješiti.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
konte,mislim da sam vidjela micu macu!???? jesam,jesam i preslatka je!
![]() pozz vlasnici!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |