pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 33343536> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ruza ima jako puno razlicitih neznam im imena pa cu redom stavljat...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alliumi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo cvijetne gredice...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lopoci u jezeru...
![]() lokvanj ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() moje su pelagonije na balkonu ovakve cijelo ljeto sad su malo stale sa cvatnjom.... moram vam priznat da su biljke ove godine malo zanemarene kuca se renovirala pa i nije tako bajno sjajno dvoriste a biljek ove god su samo jednom prihranjene....:( |
|
![]() |
|
![]() kurika ![]() ovu biljku mi zovemo pustinjska ruza....a neznam joj pravi naziv... |
|
![]() |
|
moj epy
![]() anemona ![]() |
|
![]() |
|
![]() gomoljasta begonija....:D |
|
![]() |
|
hvala svima aj uvecam sliku jezera pa stavim...:D
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dobrodošao! kamenjar je super,cvijeće isto,a jezerde mi je pravo prirodno! svaka čast! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prije svega želim ti dobrodošlicu među cvjetoljupce!
tvoje cvijeće je prekrasno, rascvjetana lagerstmie, burgmansie, salvija, kamenjar sve ti je prelijepo!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
srdačnu dobrodošlicu ti želim. Imaš krasnog cvijeća, a najviše me se dojmio tvoj divan kamenjar ispred kuće
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kamenjar - još jedan u nizu lijepih na forumu!
I da ne zaboravim - dobrodošao!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosao!i meni se svidja kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Panda, lijep ti je kamenjar na ulazu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Daj nam stavi malo veću sliku jezera.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da ti i ja mahnem i zaželim dobrodošlicu
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej lijep pozdrav od mene i stvarno na početku start je jako predobar -svaka čast -a jezero je baš ponos
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 33343536> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |