Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 104> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedumi su prekrasni, zaista sam zbog ovog foruma postala zaljubljenik seduma. Cobea je lepeka, baš me veseli kaj ti je procvala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno kontesa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam tek pogledala slajdiće. Lijepu si kolekciju sukulenata sakupila.
Vrt ti je lijep i rascvjetan. A ono sa šarenim lišćem neznam kako se zove, ali pitosporum nije |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja kod tebe uvijek sa termosicom s čajem i sendvičem!Kad zaostanem, pa moram dugo gacati,puno stranica unazad pa da ne ogladnim!
![]() Neću lomiti jezik imenima, imaš krasnog cvijeća, lijepo za vidjeti, sve se šareni...
![]() Ali ova dva slide-a sa čuvarkućama i sukulentima su....
![]() Prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tek kad čitam o tvojim bregima malo mi je krivo što nisam poslušala MM i umjesto ovog čudovišta od kuće napravili malu na našem velikom bregu - Učki.
Vidim da se tu tako fino zabaviš i opustiš!
Cobea ti je i na ovoj slici lijepa. Mogu misliti kakva bi slika bila da ti je bio lijep dan!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
biljo, samo ti zaprijeti sedumu..ja ti samo hodam po brijegu i prijetim
![]() ![]() ma knjiga iz koje sam učila ti se zove ...učiti na svojim pokušajima i promašajima i na savjetima drugih ![]() ![]() TB, bumo imale razgovor ![]() ![]() bigica moja, ma znam ja da ti nemaš vremena, ali zato se veselim kavama ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Juhu, dragica. Nisam dugo kod tebe bila (ma nisam kod nikog, ak ćemo iskreno). Znaš da mi je teško uz breg, a i niz breg s ovim mojim kilavim nogama. A kod tebe svegaaaa.... (a najviše potrebe za štihačom).
![]() Šala naravno. Svakakvih divota taj tvoj breg čuva. Al moram ti priznat da su mi ona dva slajdića naj naj. Baš si to fino složila. I, da, hvala na putokazu, bila kod Lilike i vidjela posljednji hit mode. I opala od smijeha, naravno. |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kaj si učila iz neke knjige??
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergiiiii
![]() ![]() biljo i ja sam gradsko dijete pa sam naučila ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vrt ti je i u jesen lijep, samo mislim da bu stihaaca zahrdjala do proljeca. Morat ces kupiti novu, jer Bibi ne zna sa hrdjavim raditi.
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ma ne brinem ja , ali ako ipak treba pomoć oko kopanja.....samo pazi, ja sam gradsko dijete i baš ne kužim kaj je drač a kaj nije
![]() sviđaju mi se tvoji sedumi, moj ove godine malo štrajka. a da ja njemu zaprijetim, kao ti svojoj cobei?
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slažem se da jesen ima svoje čari.................a to si najbolje pokazala svojim asterima i sedumima! Krasni su ti!
![]() |
|
![]() |
|
kako se primakla jesen i kako ove kiše ne prestaju, tako i moje ljetne prijateljica polako počinju štrajkati, ali i jesen ima svojih čari
![]() drage moje gošće, nadam se da ste imale kišobran pri šetnji kao ja dok sam slikala ![]() ![]() ona je trebala cvasti već odavno pa nije pa se premišljala i onda kada su krenule kiše i ružno vrijeme ( i moje prijetnje glede zimovališta), krenula je i ona...cobea nikad ljepša..cvate, tjera pupove, tjera napokon i lišće.... vrijeme nije bilo najpogodnije pa nije ni slika ispala naj naj ![]() ![]() asteri sada vladaju ![]() šarenolisni zeleni sedum ![]() ![]() cvate mi ono kaj sam od Sare dobila..jel pitosporum? (bubnula sam jer se nikako sjetiti imena ![]() ![]() povadila sam amarilise iz zemlje, jel uskoro vrijeme za cane? vidjela sam da stvaraju smjeme, ali nisam sigurna da će to spjeti dozoriti... eh da ne zaboravim..biljo, pusti sel neka priča...lopatat ću ja kad će mi se htjeti ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vidim da me netko nudi za kopanje. pa dobro, di je ta lopata???? i zašto je zahrđala????
![]() btw, cvijeće je fenomenalno ali micek mi je....
|
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Konty, miceka sam ti već vidjela, a lantane i ostalo... ma predivno mila!
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kontesa, draga ak bude kakvog viška preporučam se.
![]() Nadam se da se vidimo u srijedu? |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zagorski vrt sam pregledavala naravno virtualno ko zna da li bi po tvojim bregima pronašla baš tvoj vrt. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za čuvarkuće i eševerije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
djevojčice i dječaci
![]() Smail, a na koji kraj misliš, zagrebački ili zagorski? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |