Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Odavno vec planiram vise grmica u mom vrtu,i sad sam napokon kupila ![]() ![]() priznajem raspolozenje mi je malo splasnulo kad sam vidjela da trebam cekati i cekati pa da uzivam u njihovoj ljepoti. Hvala ti na lijepim zeljama ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Nema na čemu, da si barem bliže, ja imam crvenu, pa bi ju probali zapelcati!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
E sad,imam zelju pored ovih grmica da nabavim malo,mislim malo vise,trajnica,jer ovako ce izgledati prazno,pusto...tako da cekam ponedeljak i narucim kod Ilica
![]() moje zelje: 1.Achillea tomentosa(2 kom) 2.Ajania pacifica(2kom) 3.Anemone x.hy.Serenade(1kom)fali mi roze ![]() 4.Campanula carpatika 5.Coreopsis g.Early Sunrise 6. " v.Zagreb 7.Gaillardia g.Kobold 8.Geranium J'sBlue 9.Geum Tangerine 10.Hieracium aurantiacum ova perena bas mi se svidela 11.Lavandula Hidcote 12. '' Grapp. 13.Liriope muscari 14.Salvia off.Icterina 15. '' Tricolor ![]() ![]() a sve to naravno ako isu mijenjali cijene...mislim da izbor nije los ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nadam se da cu je nabaviti do prpljeca ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Dobar ti je popis.
![]() Sretno u nabavci! |
|
![]() |
|
znam da sam nesto zaboravila...sljedece godine u ovom djelu vrta necu sijati 'lepe kate',ni puno kadifa,od cvjetnica zelim samo sto vise haj.travu,ehinaceu(koju nisam jos uspjela pronaci),plavooku travu...
|
|
![]() |
|
mozda pretjerujem,al zelja mi je napokon imati biljke koje bas volim ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Višebojna Flower-Power budleja
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
i ja sam rekla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ulalala, Gioo, ovo je pravi popis želja! Bit će divan tvoj vrt iduće godine kao što je i ove prekrasan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida stigle trajnice,ali ne sve sa spiska,moram ih nazvati da vidim zasto nisu sve poslali
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slik, slik, slikni za sve nas - da i mi uživamo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
zemlja pripremljena za sadnu,nesto i posadjeno.
![]() ![]() razmisljam da li da stavim slike trajnica,ali bolje da uslikam kad ih sve posadim. evo mog acera flamingo,nije bas raskosan ![]() darvinov berberis ![]() ovaj grmic sam prebacila,ne znam tacno sta je,lisce je zeleno,ima bodlje,da li je i to neka vrsta berberisa? ![]() prebacene perunike kraj nove stazice ![]() Coreopsis ![]() i Pacificka hrizantema ![]() nastavak sljedi... |
|
![]() |
|
Gredica je poprimila sasvim novi izgled, bravo vrijednice Gioo!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nisi sve vidjela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo danasnjih slika...
santoline u prvom redu(s.silver i s.rosmarinifolia),lavanda(L.ang.Hidcoe i L.Grapp.),zecje usi i Salvia off.Icterina i Salvia Tricolor ![]() roze oxalis i geum 'Tangerine' ![]() niska Gaillardia ![]() Geranium J's Blue ![]() roze vejgela ![]() lavandula ![]() salvije ![]() ![]() santoline ![]() ![]() buduca staza,ovo je samo proba ![]() hemerokalisi premjesteni pored fontane ![]() ![]() ![]() ![]() Pulmonaria saccharata premjestena pored hoste ![]() roze anemona izgleda jadno,nadam se da ce se oporaviti ![]() Acer premjesten,carex ![]() ![]() carex buchananii,carex ledeni ples i hemerokalis ![]() festuca glauca nasla svoje mjesto ![]() jos tri hemerokalisa ![]() i za kraj narandzasti ljiljan,polomila se drska,i na dnu se vide nove lukovice.posadila sam pa sta bude ![]() mozda sam udavila... ka napises spisak sta ti treba od perena,i vidis cenu zavrti ti se u glavi,a kad posadis opet deluje prazno... Sljedeca nabavka perena(trajnica) bi bila: -Lamium maculatum Waith nancy. -Lychnis x arkwrightii'vesuvius' -plava trava -campanula carpatica 'b.c' -jos geraniuma...itd. Da li cu se sutra sa Izlozbe vratiti s puno kesa ne znam,zavisi od ponude. |
|
![]() |
|
Krasno, Gioo... Zaista udarnički radiš i ove jeseni!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Koliko nas sličica čeka nagodinu, naklon do poda. Stvarno si se ponovila!!
![]() Nek ti sve raste i cvijeta!! |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() monarda crvena i pink ![]() majcina dusica ![]() biserak |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |