pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala svima iam ja mislim 94 ruze sad ima nekih duplih al razlicitih imam pedesetak....u biti dosta ih ima... a jos uvijek kolekciju sirim...:D
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ima vremena.......gredice su ti sve ljepše i ljepše, a ružice prekrasne
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Panda dobro nam došao, odmah si nas oduševio, krasan vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno cvijeće imaš. crvena pelargonija ostavlja bez daha, a koliko ruža imaš....
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
odma sam na prvoj slici znala o čijem se vrtu radi,i kao uvijek samo sve pohvale za vrijednog momka.dragomije da si nam se i ovdje pridružio
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav panda! Ti si kao novi ha, i odma nas obraduješ predivnim jezerom i cvijećem, a ja još uvijek lutam tuđim vrtovima...
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hvala svima.....:D
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došao Pandice,sad ćemo imati priliku da gledamo još jedan lijepi vrt.
Imaš lijepo kolekciju ruža,i ono što sam htjela odmah izdvojiti to je tvoj kamenjar,rijetko vidim takav uz kuću i tvoj mi se posebno dopao
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro došao! Još jedan lijep vrt .......veselim se novim slikicama!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
predivan vrt i jako lijepa kolekcija cvijeća
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala bako da musko sam mozda si moj vrt prepoznala s nekog drugog foruma
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakle prvo da se osiguram
![]() ![]() E sad krećem s komentarom. Pa kad sam ugledala jezerce, nisam ga prepoznala, od kud bih, ali sam pomislila, ajme još jedan vrt s jezercetom, pa to je pravi mamac.
A vrt i cvijeće su...ma nemam riječi
![]() ![]() ![]() Možeš se slobodno ohrabriti i raspaliti veće slike, pogotovo panoramske da možemo uživati.
Dobrodošao još jedan vlasnik lijepog vrta!
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti unaprijed cim stigne ja ti javim lijep pozdrav...uzivaj mi...:D
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dragi Panda čim sam ugledala prvu sliku jezerceta znala sam čije je to jezerce.
U principu imena i face slabo pamtim ali zato sve ono što je iznimno lijepo poput tvog vrta upamtim do zadnjeg detalja. Već sam ti rekla da me odavno nitko nije tako oduševio kao ti i tvoj preljepi vrt dragi P... Samo ostani takav kakav jesi. Pošiljku sam ti danas poslala, javi kad stigne. |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
za sada toliko od mene :D ima tu jos dosta toga al polako ima vremena...:D
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ova ruza mi je prekrasna donesena je iz bosne od moje bake cijelo ljeto cvate i uvijek je zelena a miris je fantazija...:D |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |