Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 112>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 11:01
Za izbjeljivanje konopca Wink.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 11:48
E, sad si me ....., a ja mislila neka nova tehnika LOL
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 12:14

Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Nakon vodenog laka sam prešpricala sa onim u spreju(bilo je ok)pa s onim za čamce.Do sada sam uvijek na 2K stavljala vodeni ali nikad nisam ništa primječivala jer je bila svijetla podloga.

mislim da nema veze da li je podloga svijetla ili tamna... mislim da je stvaru brzini. ako dovoljno brzo naneseš vodeni lak ne dogodi se ništa, lijepo se osuši i možeš po tome još stavljati slojeva laka koliko te volja.
meni se razmuljao 2K kad sam više puta prelazila kistom po istom mjestu nanoseći prvi sloj.
ali ovo sve su samo moje teorije u stilu "šta bi bilo kad bi....", svi imamo svakakvih iskustava, a vjerujem da su i lakovi različiti pa se različito i ponašaju. 

Originalno poslano od člana Bi-Biljana Bi-Biljana napisao:

kao što TB kaže,koristim taj One step cracle (ja bih to nazvala "2u1") i puca mi ko šašav. lakiram i vodenim i nitro lakom i ništa loše se ne događa. istina, nisam radila s njim na tamnim podlogama, ne znam kako bi to ispalo. taj lak sam kupila u Chemacu, mislim da je koštao 30-35kn za bočicu od 50ml.

sa one step crackleom nikad nikakvih problema, udri lakom kakvim hoćeš po njemu i ništa mu nije.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 13:06
Pa ova kantica mi je stvarno prelijepa. Nadam se da si prebolila tacnu. Vidim da se i anstazija ukljucila sa Bibi. Ja npisala da se Step lak nije raspucao, a jucer gledam, ma vraga raspucao se ali ga nisam premazla s prahom pa se nije vidjelo.
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 15:51
Hm ko so rekoh u brbljaonici...svidja mi se tacna...a i ovo strasilo mi je kao kolac mogla bih ga gricnuti da nije na saksiji.........smile69
Fantasticno...svaka castsmile55
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 22:37
Moram priznati,nije moja ideja.To sam vidjela kod nekog na našem forumu.I ljubazni savjet o izbjeljivanju običnog konopca jer je bijeli u dučanu preskup.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 08:20
Ako jos trebas poslati cu ti pravi pamucni bijeli zqa strikanje i to debeli,a mozes birati imam tih konaca dosta vrsta pa se javi, na pp.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 09:25
Tnx Wink
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 09:34

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 09:54
Pokušavam smanjiti fotke,ali mi ne ide.Nova sam na Photobucketu.Tamo ih smanjim i sejvam ali kad ih prebacim tu opet su velike.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 10:01

krasna vjesalica,e l e g a n t n asmile57

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 10:47
Hvala sarita b i hvala onome ko mi je smanjio fotke.Divotica.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 12:11
Kiki je si li radila sa 2K ili samo ovako krakle i napunila prahom. Super su ti vjesalice. Slijedeci tjedan saljem konac.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 12:27
Isti 2K kao na tacni.Nije prošlo bez nerviranja.Punila sam ga sa super Fimo zlatnim prahom.Ali kad sam posprejala sa lakom zlato je počelo curiti van.Morala sam brisati.Nakon sušenja,lak za čamce.
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 13:05
Meni se svidja...jako je slatko...Bas se pitam koliko bi jedna tako ukrasena vesalica kostala kod nas...Uglavnom divno je.......smile93
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 144
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 19:14
Sad sam se sjetitila,pa ja ni nisam nikad stavljala na photobucket nego na imageshack..Dobra ti je ova dimenzija,valjda sad znas kako se smanjuje.

Dobra je vjesalica meni kad budes radila stavi to cvijece po cijeloj i siru traku!
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 19:15
ps po gornjim letvicama,ne po obloj sipki.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 19:21
Evo,oglasila se i moja kćer žicarica.Si,šefe!smile176 Što se tiče trake,sama si ju kupi jer je u Zd još nema.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 20:16
Kiki,Kiki,Ko,Ko,ja sam ti leteća leteća,ali u tom letu naletjela na onaj pitar i ovu vješalice pa se oduševila, strašno mi se dopadaju Thumbs%20Up
Ona curka s konopom izgleda fenomenalno, a vješalica nemre biti elegantnija, odlična dorada s pukotinama Clap
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 16:49
Ja cu sastavit popis zelja!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.