dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 222> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne dalije i ruže
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
jaoj kolko dalija....vau bas sam osto paf kaktusići...ma sve prepre dobro.....5+
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja prošetala i divila se tvom prekrasnom cviječu,zaista sam uživala veliki pozdrav iz kišnog Sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa ni broja im se ne zna
![]() zarazne su, mora se priznati ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koje lijepe ruže i dalije, prava kolekcija oblika i boja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tatjana,bugica mi je lijepa ,ja ju ove godine prvi put imam
![]() Tikvić,nadam se da te ne bole noge
![]() Lora,drago mi je da ti se sviđa moje dvorište
![]() Anaida,djevojčice moja
![]() Kontesa,kad padne dobar mraz i ja inda porežem ruže,prebrojit ću ih,neznam im točnog broja,a imam u planu još nabaviti
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaa evo novih sličica
![]() katusek, dalije i ruže su prekrasne ![]() koliko ruža imaš? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Posjetila opet dragi mi vrtek još draže gazdarice! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kad god svratim to činim s posebnim zadovoljstv om, tvoj vrt mi je jedan od najdražih
![]() ![]() ![]() Sve ti je ijepo, skladno, puno boja, iako je jesen na vratima....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Konačno san našla vremena da pogledam tvoj vrt od prve do zadnje stranice Ostala sam zadivljena ljepotom i raznolikošću tvoga vrta. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
svi tvoji cveteki su tako lijepi. a moja bugica još nije cvalahttp://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/8376b71c-Picture%20702.jpg
a tvoja je hvala Bogu prekrasna |
|
![]() |
|
Sve sam cvijeće posadila puno prije kiše,ona ih sad sve dobro zalijeva
![]() Hoya,i ja sam neki dan razmišljala kao Triša,da imam više trajnica u zemlji,a čim manje tegla koje treba svaki dan zaljevati,ali tko zna,vidjet ćemo,u svakom slučaju imam sad puno novog cvijeća,pa mislim da će biti šarenije.
Free,pa znaš da su ti moja vrata uvijek otvorena
![]() Hvala svim mojim gostima
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusiću, još jednom hvala na krasnoj posjeti, na dostavi cvijeća ali i na tvojim darovima koje si mi dodala u paket! Sve sam zasadila, kišica me samo malo dotakla!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće je prekrasno, sedumi....a posebno mi je zgodna slika s orasima, tako djeluje nekako toplo, starinski...
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasne slikice, pogotovo ruže, moram skočit do tebe po reznice, moram, moram, mogu li????
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pokloni uvijek razvesele! cvijeće ti je predivno a naročito dipladenija!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Puno posla vidim još te čeka dok posadiš nove biljčice, al će se trud pozlatiti!
Bravo za darove, cvijeće, a posebno zvjezdane!! ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kakav ćeš ti vrt imati dogodine! Radiš li planove?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |