Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jučer je završio sajam "Plodovi mediterana" u Stocu bilo ja jako lijepo, a ja sam se ponovila sa nekoliko biljčica koje sam odavno priželjkivala:
adenium, ![]() Uploaded with ImageShack.us plumeria, ![]() Uploaded with ImageShack.us limun mjesečar, ![]() Uploaded with ImageShack.us magnolija r., ![]() Uploaded with ImageShack.us plumbago, ![]() Uploaded with ImageShack.us vodenika papagajka, ![]() Uploaded with ImageShack.us pepino koji je bio gratis, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Niho i Anaida hvala na posjeti i lijepim riječima-
Draga Triša još jednom da kažem da mi je jako žao što se nismo srele, drugi put obavezno svrati! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja žao mi je što se nismo uživo vidjele u tvom prekrasnom kraju, iako sam nedjelju prolazila, pa i spavala u Mostaru, no vjerojatno si imala opravdane razloge, što mi se nisi javila.
No nema veze tvoj hercegovački vrt pratit ću sa zadovoljstvom i ovako.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan vrt, detalji, Mona..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mene baš često nema ali kad dođem ja se oduševim kod tebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti Anči, svrati ponovo
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora, Antonija, Vilmač, Gio, hvala na posjeti i lijepim riječima, svratite opet
Draga Fani bit će sjemena za sve. Ljepi mij Pandić drago mi je da je pošiljka stigla do tebe. Za sijanje je sad kasno. radije ostavi za proljeće. Hoja, Tatjana, Kika, Sarajka,Lantana, Mira, Smail,Tomica, Otok,Waterlily hvala vam što ste svratili u moje malo carstvo, dođite mi opet. Ah da Waterlily imam četiri različitevrste datura, žutu duplu, ljubičastobijelu duplu, velikocvijetnu bijelu i bjelu sa plavkastom sredinom. |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Divne maze imaš!!
A datura u koliko ono boja!!! I bodljići!!! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
STIGLO JEEEEEEEEE..... veliko hvala tikvić evo da kazem koje su prinove od tikvić stigle do mene....jedan judić i sjemenke , zimzelena perunika....visibabe, crvena i bijela pupavica , pakujac, ima tu jos neceg sam nemog se sjetit ugl....hvala inego da te pitam jel bolje da sad sijem il na proljece....???
ako se tebi stogod svidja kod mene samo reci....:D |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš lijepo, drveće, grmlje, cvijeće, sukulenti, sve lijepo iskombinirano
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() bez teksta sam
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Obožavam panoramske slike kod tebe koliko prostora za saditi, sve uokvireno izgleda predivno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Imeni je najviše zapelo oko na kamenom otoku prepunom teglicama kaktusa i sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna kolekcija kaktusa, sukulenata, pampasica je impozantna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Tikvić draga zaista je tvoj vrt za uživanje,ma mala botanička oaza,uh da mi je da šetkam od cvijeta do cvijeta i sve na tanane , ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-sve za pohvalu tikvić...
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
kamenjari su ti predivni, ali ih Mona prednjači!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dature su ti prekrasne tikvić bilježim se za sjemenke kada bude
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tikvi, tikvić! Taman sam sebe čvrsto uvjerila da moji sukulenti idu na terasu dogodine, a ti mi pokažeš kamenjar! Super ih je vidjeti ovako na okupu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |