Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 112> |
Korisnik | ||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
prekrasna vješalica... rado bih je imala na svojoj vješalici da je svi vide...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
|
Ja cu sastavit popis zelja!!
![]() |
||
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Kiki,Kiki,Ko,Ko,ja sam ti leteća leteća,ali u tom letu naletjela na onaj pitar i ovu vješalice pa se oduševila, strašno mi se dopadaju
![]() Ona curka s konopom izgleda fenomenalno, a vješalica nemre biti elegantnija, odlična dorada s pukotinama ![]() |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Evo,oglasila se i moja kćer žicarica.Si,šefe!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
|
ps po gornjim letvicama,ne po obloj sipki.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Sad sam se sjetitila,pa ja ni nisam nikad stavljala na photobucket nego na imageshack..Dobra ti je ova dimenzija,valjda sad znas kako se smanjuje.
Dobra je vjesalica meni kad budes radila stavi to cvijece po cijeloj i siru traku! |
||
|
||
![]() |
||
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
|
Meni se svidja...jako je slatko...Bas se pitam koliko bi jedna tako ukrasena vesalica kostala kod nas...Uglavnom divno je.......
![]() |
||
![]() |
||
|
Isti 2K kao na tacni.Nije prošlo bez nerviranja.Punila sam ga sa super Fimo zlatnim prahom.Ali kad sam posprejala sa lakom zlato je počelo curiti van.Morala sam brisati.Nakon sušenja,lak za čamce.
|
||
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Kiki je si li radila sa 2K ili samo ovako krakle i napunila prahom. Super su ti vjesalice. Slijedeci tjedan saljem konac.
|
||
![]() |
||
|
Hvala sarita b i hvala onome ko mi je smanjio fotke.Divotica.
|
||
|
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
krasna vjesalica,e l e g a n t n a |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
|
Pokušavam smanjiti fotke,ali mi ne ide.Nova sam na Photobucketu.Tamo ih smanjim i sejvam ali kad ih prebacim tu opet su velike.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Tnx
![]() |
||
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Ako jos trebas poslati cu ti pravi pamucni bijeli zqa strikanje i to debeli,a mozes birati imam tih konaca dosta vrsta pa se javi, na pp.
|
||
![]() |
||
|
Moram priznati,nije moja ideja.To sam vidjela kod nekog na našem forumu.I ljubazni savjet o izbjeljivanju običnog konopca jer je bijeli u dučanu preskup.
|
||
|
||
![]() |
||
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
|
Hm ko so rekoh u brbljaonici...svidja mi se tacna...a i ovo strasilo mi je kao kolac mogla bih ga gricnuti da nije na saksiji.........
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pa ova kantica mi je stvarno prelijepa. Nadam se da si prebolila tacnu. Vidim da se i anstazija ukljucila sa Bibi. Ja npisala da se Step lak nije raspucao, a jucer gledam, ma vraga raspucao se ali ga nisam premazla s prahom pa se nije vidjelo.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
mislim da nema veze da li je podloga svijetla ili tamna... mislim da je stvaru brzini. ako dovoljno brzo naneseš vodeni lak ne dogodi se ništa, lijepo se osuši i možeš po tome još stavljati slojeva laka koliko te volja.
meni se razmuljao 2K kad sam više puta prelazila kistom po istom mjestu nanoseći prvi sloj.
ali ovo sve su samo moje teorije u stilu "šta bi bilo kad bi....", svi imamo svakakvih iskustava, a vjerujem da su i lakovi različiti pa se različito i ponašaju.
sa one step crackleom nikad nikakvih problema, udri lakom kakvim hoćeš po njemu i ništa mu nije.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |