Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 32> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa Lantana, ovaj tvoj stih me u osnovnu školu vratio
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Wliliy za spomenar ![]() Ovo tvoje srce s ključem me asocirao na jedan stih: U srce sam te zaključala ključ sam izgubila ne mogu ga naći pa ne možeš izaći ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Vidim da sam probudila nostalgiju i neka davna sjećanja. Drago mi je ako sam vas podsjetila na neke drage ljude, na neka druga vremena, kada smo sa nestrpljenjem čekali svaki novi upis u spomenar i uživali u slikama, šarenim stranicama sjećanja.
![]() Voli i onda kada zbog toga patiš Nemoj se kajati jer jednom ćeš da shvatiš Da čovjek ne umire kad prestane da diše Već kad ne može da zavoli više ![]() ![]() Ako nekog voliš, voli ga polako, sve što ide brzo ide naopako; ljubav koja brzo plane brzo se ugasi, ljubav koja mirno ide vječno život krasi P.S Ako netko želi, slobodno mi upiše koji stih iz sjećanja! Bilo bi mi drago! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U moje doba nije bilo Sarah Kay,ali je bilo spomenara
![]() I moje pohvale tvojoj seki
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jooooj obožavala sam sarah kay
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Korijenko, i ja skuplala Sarah Kay!
Lilika, baš si nas lijepo vratila u prošlost. Netko bližu netko dalju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajme spomenar, kako su lijepi i bezbrižni bili ti dani, hvala ti pa si me bar na tren vratila u djetinstvo!
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako su bili lijepi i bezbrižni dani kad smo u osnovnoj pisali i crtali spomenare Velike pohvale za nove kreacije u tvom vrtu, sviđa mi se mala fontanica
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hvala svima, prenijet ću joj vaše pohvale! A sada nešto malo drugačije, ipak je ovo spomenar...
![]() Spomenar pisem sjećanja radi jer nećemo uvijek biti mladi, mozda ce starost sjećanje da briše, mozda se nećemo vidjeti više. Zato i pišem spomenar taj, da nasem prijateljstvu ne dođe kraj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Super slikice seke fotografske umjetnice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Slike su fantastične, bravo za sestru
![]() Zanima me kakva je to Mint buddleia, da li stvarno miriše kao menta? |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sister ti je prava umjetnica, prelijepe slike istog takvog cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lilika, hvala na prekrasnim slikama prelijepog cvijeća
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Evo još malo čarobnih portreta made by moja draga sister
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svaka čast draga, kod nas eto kiša tek sad stala, al je vani za rižu saditi, bojim se da bi lukovice istrunule, pričekat ću još koji dan da se prosuši!
Afrički ljiljan je planuo u svim centrima, malo je skuplji pa ga nisam kupila više, jer naime tjera voluharice, valjda mu lukovica ima neki spešl vonj koji im ne odgovara. Hvala, i tvoje će takve biti!! Malo su mi izmiješane u sjemenju. Do iduće jeseni biti će bebica oko njih ko u priči. Ona ima i sjeme, a i vriježe pušta u zemlji. ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja već posadila
![]() Jedino nigde nisam našla za kupiti Afrički ljilan ,čak ni u Osijeku.
![]() Monarde su ti prekokrasne
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Rekla mi ptičica da si u mom vrtu, pa kad već pišem, da i tebi odmah poruku napišem!
![]() Evo novih, starih ovoljetnih slika Raskuštrane kišom monardice ![]() Menta buddleia brzo rastuća napast ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |