OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 374> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blago tebi kad ti sve ove biljke mogu prezimiti. Zebrina, pa i ona može tu prezimiti ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo kako izgleda moja ispretumbana gredica u ranu jesen.
Ova gredica ima malo sunca, zaklanja ga kuća a ljeti i paulovnia ![]() Ovog se dijela još nisam dotakla, moram malo srediti ove trave, grmići ostaju tu gdje jesu , ![]() Tu raste bergenija, graničica, malo pakujaca i još poneka trajnica i tri velike hortenzije, jedna bijela i dvije roza. Mislim da ću jednu maknuti i na njeno mjesto iz lonaca presaditi crvenu i plavu. U teglama su fuksije koje zimi moram skloniti u zavjetrinu ![]() Ovo je ispretumbani dio, presadila sam zvončike ![]() i hoste (oko njih je mahovina da se sjetim da tu nešto raste kad po zimi nestanu) ![]() ![]() ![]() U ovom kutu rasla je lavanda, ali je bila ogromna i stara i zauzimala je veliki dio gredice. Ima ih još po vrtu, a lavanda može rasti i u gorim uvjetima. Nju sam izvadila i posadila jedan manji grmić, a do njega geranium, vinke i ciklame ![]() Sve ciklame su prošlogodišnje, s lijeve strane su mini ciklame, one su pune cvijeća, a s desne obične ciklame, dobro se drže, ali još ne cvjetaju ![]() Tu sam još dodala malo grančica tradeskantie (bilo je viška, pa neka raste) ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dobila si poklone kakve bi i ja poželjela, znaju oni šta voli cvjetoljubac, i da,i ja se pridružujem čestitarima |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ovi predivni pokloni i zajednički dogovor o ulaganju novca govore puno o tebi
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Otok, najljepši je poklon vaš dogovor o darivanju potrebitima, a cvijeće je baš darak kako treba - dobroj duši krasno cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Buket je baš nježan, krasna kombinacija bijele i roza, fitonije su baš simpa u tim bojama, a anturium je the best
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Još više krug prijatelja koji održavate.
A pokloni/cvijeće koje si dobila su jedno ljepše od drugog!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam mali krug dragih prijatelja još iz mladosti, slavimo zajedno rođendane, Nove godine, u zadnje vrijeme vjenčanja naše djece i rođenje unuka.
Neki dan smo se na rođendanu moga brata dogovorili da ćemo i dalje slaviti rođendane, ali si više nećemo kupovati poklone, nego ćemo novac namijenjen za poklone sakupiti i pokloniti u dobrotvorne svrhe. Baš sam nekako sretna zbog te odluke. Tako sam od prijatelja dobila ovaj buketić, ovako ružičasto nježan kako i priliči curi mojih godina ![]() ![]() od susjede sam dobila ove fitonije ![]() a od kolega s posla prekrasan anturijum ![]() A svima vama još jednom zahvaljujem na prekrasnim čestitkama, poklonima i lijepim željama ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hoya je te lipo darivala
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno....sukulenti me ostavili bez teksta...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi pokloni od Hoye
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pravi si van gogh, hoyina grasta je za pet, a tvoje cvijeće predivno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisam ni svraćala po ovoj kišurini a sad vidim - pogreška! Jer kod tebe ima lijepih stvari i po kiši! A ptičica iza bugice je l' to ona što ti je fićukala? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Aha, evo darova koji su prekrasni i vesele koliko tebe toliko i nas jer znamo kako ćeš ih lijepim cvjećkama napuniti! Bravo za Hoyu i tebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivna kolekcija sukulenata
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Jedva čakam da vidim uređenu novu teglu premda i ovako ona super izgleda.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvale za teglu ali osim što si veliki kolekcionar biljaka ustanovili smo da imaš smisla za umjetnost, ona slikica je mrak! Super!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |