OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 374> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok ima džepove a ja imam otoke
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas vam mašem sa mog brda iznad kuće i dvorišta. Ovo malo zemlje ograđene kamenim zidovima zovem "džepovi", mali su to vrtići, malo zemlje i više kamenja, ali ipak nešto raste
![]() helichrysum, izdržljiv i bujan i "žuta" ili senecio angulatus ![]() žuta margarita i mali oleander, a najviše drače ![]() ![]() Jedna mlada maslina Danas sam tu iz tegli presadila karanfiliće, lantane, neke lukovice malih narcisa ..... ![]() ![]() ......clerodendron bungei, tu su i Smrčkini sedumi ![]() U suncokretima uživaju ptičice, gardelini zoblju sjemenke ![]() ![]() ![]() Uglavnom, ima tu svega, i lavande i ružmarina , raznog mirisnog začinskog bilja, jedna mala smokvica .... Oko vaših kamenjara raste trava, kod mene je sve zasuto borovim iglicama. Ipak kurike su se održale ![]() Sto puta sam se danas verala po tom mom brdu, a sad sam preumorna. Nastavak radova slijedi popodne, pokupit će ove prazne tegle, isčupanu travu i odrezane grane ![]() A sa zidovima nastavljamo, tu ispod bora nastat će novi "džep", samo se ne možemo dogovoriti da li bor ostaje ili ne ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno Otok, bila kiša ili sunce, ti uvijek nađeš malo vremena da provedeš sa svojim biljnim ljubimcima. I ja kao i Hoya žalim što puno stvari ne mogu ostavit vani, a ti možeš, iako vjerujem da puno toga ipak treba spremiti, jer toliko toga imaš, no ti si neumorna, pa očito uživaš i u tome. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Poznat mi je taj nemir kada ti dođe i gledaš kako bi mogao ponovo nešto iskreirati u vrtu,a i nekad to i situacija traži jer nastane gužvara.Meni je kod tebe uvijek lipo i znam da češ svoje cviće uvijek posložiti sa ukusom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
naša Otok, uvijek kreativna, puna ideja i promjena
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opet si dobro vrtlarila, lijepo si to složila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno ti je u vrtu, a i lijepe si poklone dobila :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da i ja pohvalim rođendanski dogovor i poklone,a naravno i novouređenu gredicu i hladu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma nema tu skoro ništa što ne podnosi zimu - hortenzije, vinke, zvončike, iglica, kurika. Ciklame ću kasnije preseliti gore u dvorište, a tradeskantia je bila viška, nju ću kasnije presaditi u teglu.
Panika će nastati kad krenu lukovice, jer ih godinama nisam vadila i ima ih posvuda, nešto sam sad preselila, ali nisam sve. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo si ti sjenovitu gredicu uredila, baš zgodno djeluje. i super je što kod tebe zaista može prezimiti biljkica i biljkica... Ja sve unosim, svakodnevno pomalo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ti se doista naradila oko premještanja i uređenja svaka čast, sada samo da se sve razraste, kod tebe je sve prekrasno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ver ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Al je lijep ovaj svijet, ovdje Otok, ondje cvijet..
![]() Prekrasno svaki kutak u cvijeću i to cijele godine ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
samo da znaš da sam se vratila u tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Jako mi se sviđa vaš dogovor o poklonima
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno si to preuredila, vrt ko u raju. Pokloni su supert
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
gredica ti je lijepa, meni je najljepši hostičnjak!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno a pokloni
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe si poklone dobila, sad ćeš ti s tim u vrt, buket nemoj posaditi nego ga osuši
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |