hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 124> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasna terasa, prekrasno cvijeće Fany
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala na posjeti triša i lijepim rijećima,u pravu si ranije stranice su nestručno urađene pa su se i slike teže otvarale ali ove poslednje nadam se da su bolje.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nešto sam suže čekala da mi se otvore slike, ali nije mi žao - bravo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ovu aloju sam kupila proljetos i evo za ovo ljeto je jako napredovala i sada izgleda ovako utrostrućila se i izgleda super. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hugo je ljepotan samo takav! Ja imam crno s bijelim klupko doma, a ti bijelo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hugo je pravi mali medenjak.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koji slatkiš!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Koji tretman hugo ima, izgleda kao igračkica, super.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
a evo kako hugo uživa na svojoj terasi
![]() Uploaded with ImageShack.us ako neznate šta je ovo e to je moje bijelo klupko kad spava a ovo je kad se sunča na terasi ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prava rascvjetana terasa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome je Hugi sve ljepše u njegovom kutku!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Znači pasifloru unosim u kuću.
Hvala Fany |
|
![]() |
|
samo reci draga moja kad ćeš navrnut biće i kavica bilo bi mi drago sjesti i pročaskati sa tobom, a imali bi o čemu i pričati sigurno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani bila sam na tvojoj prekrasnoj terasi,koja je stvarno raj za oči, falila mi je sam kavica pa da ugođaj bude savršen.
![]() |
|
![]() |
|
ja sam pasifloru imala pretprošle godine i odnijela u garažu(nije to obična garaža već posl.prostor u kome je moj sin nekada radio,a sda tu držimo auto) ali mi je smrzla,ove godine je unosim u kuću kažu hoće svjetla i ne previše toplote
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lijepo je na tvojoj terasi,pravi ugođaj.
Šta radiš sa pasiflorom preko zime. Ja sam ove godine razmnožila pasifloru iz reznice pa neznam preko zime dali je trebam unijeti u kuću. |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti dragi moji prijatelji, pandice nema problema samo ti svrati bićemi drago.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |