Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 19> |
Korisnik | |
FatimaH ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zna li neko gdje se može kupiti ruselija u Tuzli ili okolini?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Jučer sam u Hof.. u Ormožu vidla Adeniume po 2 eura na akciji jer nisu bili najsvježiji, al opet daleko od lošeg!!
Inače, cijena im je bila 6 eura! Lijepa, razgranata biljka od kakvih 25 cm! Pa, ako je ko u blizini, za potegnut do tam, samo da zna! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ajme kako ova dobro izgleda!!! Jesi li ga nabavila i gdje?
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ovo je stvarno predivna biljka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Iris Kaktusić ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Mozda da pogledaš u MB Lučko? Tamo bi moglo biti, osim ako nisi već nabavila.
|
|
![]() |
|
Nirvana_K ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2011 Lokacija: Bouvet Island Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozz.. Zna li itko molim vas gdje bih mogao nabaviti venerinu muholovku? Treba mi sto prije.. U okolici Zagreba, to područje.. Sto prije ako bi
mogli odgovoriti molim vas. Hvala unaprijed.
|
|
![]() |
|
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
možete naći i u Njuškalo oglasima, upravo sam gledala, po 3 kn/kom
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Imam Ligustrum vulgare povoljno..
javi se na pp. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Probaj redom po rasadnicima. Čini mi se da sam pred dva tjedna vidjela nešto i u Bauhausu nan Žitnjaku. Onaj rasadnik u Lučkom ima svega pa pitaj. MBM Lučko 65 30 724.
Meni su za ligustrum rekli da prebrzo raste, pa ga se često treba orezivati. |
|
![]() |
|
iva75 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozz
Molim vas gdje u Zagrebu mogu naći najpovoljnije Ligustrum?? Hvala! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Iz Vrbovca sam. Kutina mi nije daleko. Molim informaciju. Hvala!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Od kud si?
Tražiš rasadnike, ja znam za Kutinu |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Molim ako netko zna gdje mogu kupiti tisu za živicu? Hvala.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ja sam phlox kupila u Decori Buzet, ali samo dva, prekrasna plavoljubičasta boja. Ne znam koliko će se razrasti do proljeća, pa ako ti nije dugo čekati, javi se. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Zna li tko gdje mogu kupiti Astericus (dolari)?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
da, u baumaxu sam i ja vidjela i kupila dva...moram reći da su ocvali i nisu više cvali, čak nisam sigurna ni da li su živi više...a očekivala sam da ce se razrasti i namnožiti...
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja sam ovu sparožinu zamjetila na jednom prozorskom oknu, ali mi malo visoko
![]() kiki phloxa je cijelo proljeće bilo u trgovinama , a možda ga još ima u baumaxu među ostalim trajnicama |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo sam vidjela na jednom prozoru i mislila da je umjetno.Inače ja tražim phlox i niko nikad imao,a večina nikad čuli.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Predivan je! Ja sam ga isto trazila, i uvrebala ovog proljeca kod jedne susjede.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |