FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako si krasno uredila taj novi vrt, baš mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijep i velik posao si napravila u vrtiću, supe izgleda! A sada te isto te slatki posao čeka sa lukovicama! Bravo FL!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam čemu se više zadiviti.Vrtu,nacrtu,izradi.... ili sukulentićima... ili koprivama i ostalom!Prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno cvijeće....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Čempres je dobio novo društvo:
![]() Sarina/moja koprivica lijepo napreduje (zanemarite "teglicu" u kojoj je): ![]() I ostalo cvijeće je preselilo u kuću: ![]() ![]() Orhideje na okupu: ![]() Mini orhidejica koju sam dobila od dragog: ![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Kupljene lukovice, sad još samo da se pokaže sunce pa da ih uspijem i posaditi:
![]() Bili smo i u berbi gljiva: ![]() Clivia je procvjetala: ![]() Ljubičice: ![]() ![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sukulenti prije-poslije:
![]() ![]() Novi vrtić sa sukulentima: ![]() Echeveria: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima koji posjećujete moj vrt i dok nema novosti...
Mislim da sam vam ostala dužna slikice novog vrta: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivno |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga FlowerLover bravo za nove planove, a evo i Bog nam je podario ovo ljiepo vrijeme bez kiše pa se nadam da ćeš uspjeti izvršiti sve radove.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Napravila sam ljetnu šetnju. Prekrasnog cvijeća i zelenog imaš.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i ja šetala tvojim vrtom i mogu reći: bravo malena! Ovo je zaista rijetkost da se mladi ljudi zanimaju za cvijeće i sve pohvale u ime toga. Samo tako nastavi! Predivno cvijeće, vrt, sve... Lijepi pozdrav!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće, ljiljani, fuksije, klematisi, kukurijek i dr.
![]() Hibiskus je kao 2 u 1 (roza i narančasti) ili 3 u 1 ( roza, narančasto i šatirano). To je dobro uvijek možeš iščekivati kakav će cvijet biti.
![]() Kopriva na zadnjoj slici prepredivna !!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ajde,sad na posao i sve lijepo posadi i onda to nama poslikaj
![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Konačno sam i ja stigla do tvog prelijepog vrta i oduševila se, ne mogu ništa izdvojiti, imaš puno raznovrsnog cvijeća, i dalje ću redovito svraćati |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam antonija, gospina trava i freeland44 i ja se nadam upoznavanju i kavicama
![]() Majstori su otišli, pa ja sutra krećem sa izradom novog plana i sadnjom cvijeća. Nadam se da ću ovih dana konačno staviti i slikice... Maćuhice i vrijesak su kupljeni, još samo da nađem neke malo veće grmove po malo manjim cijenama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasan hibić, ostić i lantanica, prekrasan ver i prekrasne lončanice od tako mlade damice, primaj pohvale od forumašica i uživaj uz divne prijateljice!!!!!
valjda ću i ja stići uletit na jednu forumašku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasno! Uloženo puno znanja, rada i ljubavi.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
volim posjećivati ovakve vrtove koje mogu pratiti od nastajanja, lijepo ti se cvijeće bilo razraslo i rascvijetalo, opet ga mogu pratiti u nastajanju neću ništa ponaosob izdvajati jer ti je sve prekrasno
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
u školici su trenutno većinom pokloni sa foruma (lantane, oleanderi, hibiji i ružmarin) i "lovina" iz maminog vrta (3 vrste javora, ruže, ljetni jorgovan, kozja krv, hibiji) i posijana ukrasna paprika i pakujci ![]() A nadam se da će se i ti majstori konačno pojaviti i odraditi svoje da mogu prije zime vratiti cvijeće... samo mi se kojekakve ideje motaju po glavi i prsti me svrbe ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |