Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za ljubav nije kasno
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Za ljubav nije kasno

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 17>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 14:44
Ovi tanjuri su uređeni za 10!
Obadva!
A na masline sam, a šta mogu-drag mi motiv, odmah pala!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 11:39
Originalno poslano od člana ElzaBuba ElzaBuba napisao:

Obećajem da ću se potruditi.
Malo sam pauzirala, jer sam operirala mrenu, pa na blizu i ne vidim baš dobro, jer ću tek dobiti naočale.

Ipak sam ponešto uspjela napraviti, ali sam bila lijena slikati.

obećajem, nema više ljenčarenja!!

Želim ti brz oporavak, i nove prekrasne radove!!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 11:26
Onda je pauza opravdana, nadam se da je sve dobro prošlo, sigurna sam ,i znam nešto o tome jer sam mirovinu zaradila u očnoj amb. doduše radeći sa djecom,najljepši posao na svijetu
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 10:36
Obećajem da ću se potruditi.
Malo sam pauzirala, jer sam operirala mrenu, pa na blizu i ne vidim baš dobro, jer ću tek dobiti naočale.
Ipak sam ponešto uspjela napraviti, ali sam bila lijena slikati.
obećajem, nema više ljenčarenja!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 19:11
Čekam nove radove , i dalje potpisujem svoj komentar od ljetos
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 11:14
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Gdje si majstorice?Hoćemo nove radove!!!

izgleda u izradi, a ove stare
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 10:16

Gdje si majstorice?Hoćemo nove radove!!!

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 17:33
obzirom da za dobre želje nikad nije kasno - sretan rođendan smile73 !!
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 16:18
Sa zakasnjenjem cestitam vam rodjendan...smile82
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 14:34
Hvala vam cure!
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 13:44
Ija se pridružujem čestitkama za rođendan,sretno.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 00:18
Sretan ti rodjendan,svako dobro ti zelimsmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 17:40
Prekrasan je smile169
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 01:17
-tanjuri su predivni,savršenstvo bez mane...
Na vrh
SunčicaVŽ View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunčicaVŽ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 11:14
Prekrasno i presavršeno....Thumbs%20Up
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 16:12
jednostavno, s a v r s e n.bravo majstoricesmile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 15:04
Hvala vam cure, pohvale od majstorica je uvijek lijepo čuti.
Kao što sam obećala, evo još jedan tanjur, stakleni je i sve je rađeno ispod stakla

/801.JPG[/decoupage/vino__vino__detalj_3/15832.aspx][/URL]

U živo se prelazi između centralnog motiva, koji je u jednom komadu i dijelova sa strane uopće ne vide, izgleda kao jedna cjelina, ali slika je uvijek lošija ( osim u fotošopusmile186)
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 22:03
smile169 za tanjur
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 15:52
...fantastičan povratak draga Elza B.... etuii na tvoj način su predivni, ali ovaj tanjur s maslinom me ostavio bez teksta ...smile39smile39smile39.....savršen je u svakom detalju, od podloge, preko motiva, raspucavanja, sve do izvanredno uklopljenog teksta.... pravo malo umjetničko djelo... smile89
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 21:07
Motiv, raspucavanje, jednostavno prekrasan tanjur smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.