Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 31> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uuuuu super! Dogodine ću sigurno biti veliki dečko pa se veselim patkici :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! evo mene opet malo kod tebe, izludjet ćete me svi s tim jezercima, fontanama....
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Malaluna, patkice su ti prave slatkice.
![]() Sad samo čekam da Medo naraste pa da nas i on počasti kojim neodoljivim (pernatim) primjerkom. ![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vidi, vidi i malaluna nam se javila, čekamo slike astera a i tvoje žutilo, samo nemoj čekati Božoć, ha,ha,ha. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nije mi uopće jasno0 kako sam uspjela preskočii tvoje stranice. Ima tu što da se vidi i pohvali
![]() ![]() Od sada ču ćešće navračati...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Lora, Smail hvala Vam što ste navratile i svratile :)! Neću čekati Božić hahaha iako, ne mogu vam opisati koliko se veselim bjelini, konačno :)! Svakako sam tu sa novim fotkicama jedino što čekam jednu biljčicu još par dana pa da je uslikam u svoj njezinoj razbarušenosti :)
Veliki, ali baš veliki pozdrav svima :D |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pa dobro ženska di si ti nestala ?
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija ...
![]() Evo me... nemam vremena u zadnje vrijeme, a i kišica pada pa sam kao puž, sakrila se u kuću i uživam u toplini radijatora :). No danas sam se malo prošetala, a navečer.. hm... čaša vina i vatrica :)... Malo jeseni, prije zime ![]() PS. ako su vam slikice premalene, kliknite na njih pa će postati veće :) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() i večer sa čašom crnog vina :) (naravno :)) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Jesen je divna i neobična... nadam se da se grijete i udovoljavate malim hedonistima u sebi... život je sada :) Pozdrav veliki veliki svima ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Malaluna, prvi puta sam zalutala u tvoj vrt, i kaj sada reči!!! ![]() ![]() ![]() Prekrasno odabrano bilje za red u neredu ili nered u redu!!! A rezultat je isti - prekrasna bajka koju je napisala tako draga osoba, osoba koja voli biljke, životinje, ljude!!! O ZS za sada ni riječi osim pitanja: nisi li rekla da si rođena sa rogovima a krila stavljaš po potrebi? pa prvo ih pojuri sa rogovima, onda lijepo staviš krila i ostaviš ih otvorenih gubica da se bore za malo zraka!!! Iako sam nova na forumu, nije mi jasno kako prije nisam uletila u tvoj podsljemenski raj!!! Pa još ostavljaš čaše sa crnim vinom po vrtu!!! Imaš prekrasnu oazu mira, stekla si još jednog obožavatelja tvog biljnog blaga, mislim da ti je dovoljno ako ti kažem da sam se zaljepila na stolicu i ne mičem se dok još jednom ne vidim sve u čemu uživaš!!!! A i sat je kada bih trebala već naveliko spavati ali sada ću barem mirno spavati jer sam pohvatala sav spokoj u tvom vrtu, nadam se da neću sanjat zs, jer ipak ima milion prekrasnih stvari u tvom vrtu koji se moraju sanjati!!!!! Pozdrav i nestrpljivo čekamo nove sličice- ali većeg formata od ovih zadnjih!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Draga freeland44, hvala ti drago mi je da ti se sviđa ![]() Što se tiče sličica morati ću se obratiti administratoru jer mi cvijet.info šalje poruku Error i ne mogu ih postaviti (za sada) drugačije... budemo sredili i to! Hvala ti na divnim riječima i šaljem ti veliki pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Pa i malaluna nam se probudila ispod Sljemena, prekrasne slike, trebaš češće biti na forumu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Hvala smail ![]() Pozdrav svima, najveći i uskoro sam opet tu ... ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Samo ti budi marljiva- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Malaluna, lijepo je da si opet tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako su ti lijepecrvene ribice.
Daj nađi način da postaviš velike slike, možda preko photobucketa...Jer imaš zbilja što pokazati!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo i mene konačno u tvom vrtu. Prošla sam ga solo od prve do posljedne stranice i ostala očarana ljepotom vrta i njegovih stanovnika.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Daj nove slikice, jako smo nestrpljivi, barem ja.....
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |