OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 225226227228229 374> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maloprije čestitala Triši na 15 000 postiva!!!!!!
Sada kod tebe vidim 10 000!!!!! Pa koliko vam je trebalo vremena za toliko postiča, ja zaglavim u svakom vrtu, uuhhh, ponekad sam u nečijem vrtu par dana, na kraju me djeca zbace sa kompa pa ne uspijem dva dana sjetit se u čijem sam bila, a kamoli da ostavim trag. Svako malo vidim da ima toliko vrtova gdje nisam ni virnula!!!!! Ali kako je mali kaktusić bacila sjeme za moj novi ružičnjak tako si i ti bacila sjeme za sekuletiće u moj vrtić želja!!!! Prezimilo ti mnogo mnogo biljčica, pa se sjeti mene bilo kakvim malim otrgnutim listićem sekulentića tzv picmoljčićem, oni donose najviše veselja!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čestitke za 10 000 komentara,a u tvom vrtu predivnog cvića ja opet na tvoje sukulente "bacila" pogled
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvo da ti čestitiam na 10 000 postova
![]() A što se tiće tvojih sukulenata ova slika sve govori, ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svi znate priču o Noinoj arki
![]() Spasi što se spasiti dade, da se život u slučaju potopa nastavi. E, pa ovo je Noina arka na moj način. Jer ako stvarno bude ta sibirska zima o kojoj se priča, otići će sve k vragu. Pa ako bude stani-pani, ovo ide na sigurno mjesto ![]() Nemoguće je pospremiti sve moje sukulente, previše ih ima. Tu je 24 malih, ali ožiljenih sukulenata, 24 vrste. Ima još oko 30 vrsta, oni su malo veći pa su u pojedinačnim loncima. To ću sve strpati na jednu policu koja ide pod balkon, tako da budu zaštićeni od kiše i vjetra. Što ću s kapitalcima u velikim teglama, to još uvijek neznam, a od nekih nemam dupliće. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bila sam danas vrijedna, a bio je krasan dan. Istina sada je malo friško.
Moja gredica u jesenjem izdanju. Nema ništa novih biljaka, sve su od ranije, samo sam malo premještala, čupala travu, pokupila lišče i okopala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ali na Noinoj arci je sve bilo u paru
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Da samo znaš kako pratim svaku tvoju riječ.
Najprije sukulente pod balkon u zaklon od kiše.
Sad: Dolazi sibirska zima.
Znaš šta? Sve vaze idu u podrum, pod jako svjetlo - produženi dan na moj način. E tako
![]() I na kraju - vrt ti je san snova. Pogotovo zadnja slika !
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Da, mali kaktus dobra ti je ova usporedba..............ali ove biljčiice (složit ćeš se ) prekrasne su ovako singl!
Da pitam,.......... o kakvoj sibirskoj zimi je riječ?
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo molim drage djevojke prestanite zazivati sibirsku zimu
![]() |
|
![]() |
|
Aha, bilo je. Ali ove biljčice ne moraju biti muško i žensko da bi se razmnožili, dosta je samo jedna grančica ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=bergenia]Da, mali kaktus dobra ti je ova usporedba..............ali ove biljčiice (složit ćeš se ) prekrasne su ovako singl!
Da pitam,.......... o kakvoj sibirskoj zimi je riječ?
To pričaju ovi Vakule, Čačići, Sijerkovići ...... |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Eto da ti se javim, bila sam u tvom vrtu i kao uvijek kod tebe sklad i ljepota, noina arka krcata, ali ne vjeruješ valjda u tu sibirsku zimu oni i onako nikad ne pogode prognozu samo nas plaše, ali dobro ti si se opskrbila pa kad razmnožiš bilje opet će svijet imati lijepe vrtove( šala ) valja biti spreman na sve. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pa onda ih nemojte slušati....
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
odlicno svaka ti cast.......
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja to o jakoj zimi nisam ni čula, sreća da je došlo gorivo, jer meni je već navečer zima. Ipak bila jaka zima ili ne ova ideja sa mladim sukulentima je super. Mislim da će do proljeće biti pun pitar. U vrtu me oduševila ova posljednja slika
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 225226227228229 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |