Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 125> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam šetala tvojim vrtom i ugođaj je predivan! Sve pohvale!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ovo je stvarno ko u prirodi svaka cast neznam sta bi reko ja mislim da je dovoljno to da sam pregledo zadnje tri stranice 4 puta....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Meni tvoj vrt djeluje prirodno,predivno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravi botanički vrt
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I bez cvijeta je prekrasno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće kao i cijeli vrt.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Upravo to Baka, ne mora sve biti cvijeće da bude posebno i lijepo. Mislim da uzore treba tražiti u prirodi, u tome je tajna dobro osmišljenog vrta. Muhle... ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opet mjenjam desktop
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto čak i ova zadnja slika na kojoj nema cvijeća, je prelijepa, odaje posebnost tvog vrta. Baš za dušu, kako ti glasi i naslov!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vam!!!
Na zadnjim slikama je jedna vrsta gljive,zanimljivo je to da se je ona srasla sa izdancima divlje kupine. Solanum mi raste u vrtu već više godina,ove zime smrznuo se je do tla i u proljeće ponovo potjerao iz korijena procvijetao i napravio plodove. Kadifice u mom vrtu se same zasijavaju i rastu gdje stignu,ove sa slike rastu na jednom dijelu staze u vrtu. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |