|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
Sunce pa ti iamš gotov vrt, sve ti je prekrasno ali onaj špalir na ulazu, one brajde ono je SUPERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
ajmeee, još prelijepih slikica, prekrasno draga moja je u tebe, koliko prostora imaš!!!! Sve ti je lijepo ali ona kola su me oduševila, i naravno mace u veš mašini, kako samo poziraju kao pravi modeli! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
Sunceee, pa zašto si ovu ljepotu toliko dugo sakrivala od nas?
Ovo je prekrasno....uredno....savršeno....
Divan vrt, prekrasna okolina, šuma pred kućom, povrće kao naslikano, zimnica od koje sam odmah ogladnio....
I na kraju još i mačke i to u veš mašini, hehe.... i pas na čuvanju!
Ja sam oduševljen! Sve pohvale tebi kao vrtlarici, domaćici i općenito kao osobi!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Otok hvala ti na posjeti, nadam se da ćeš i dalje pratiti moj napredak!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Tija hvala ti što si navratila malo i k meni, prati me i dalje, bit će tu svega! |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
Ja sam definitivno ogladnila u tvojoj temi, a onda još i ove cakane mice mace, kome je nakon toga do cvijeća........ona stazica s cvetekima mi je super, djeluje kao topla dobrodošlica k tebi.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
- da vam predstavim i svoje ljubimce, vječne pomagače, i oni siju, sade i malo sa šapicama okopavaju
-gledaju da li su sve sjemenke na broju
-kaže mica da ovo nije dobro, heheh, i bila je u pravu, tu će biti drvena ogradica
-ovu krasnu kujicu, Bel, samo čuvam dok je gazdarica u bolnici
-sve tri mice na okupu
|
|
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() |
ovo je dobro receno.... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Drage moje; smrcko, Gute Fee, gospina trava, gioiaa, antonija, puno vam hvala što ste bar malo zavirile u moj vrtek. Uvijek ste dobrodošle. Bit će tu još svega, tek vrt nastaje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
sunceeee, draga, drago mi je da si otvorila temu, volim vrtove pratiti od nastajanja! Tvoje cvijeće, voće, povrće i zimnica su
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
Kritika nema,samo pohvale
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
Vrijedna je ova naša Zagorka. Bravo, bravo!
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Draga sunceeee , kad je MM vidjel feferone nije mogel doci k sebi ! Veli da si prava domacica !
![]() Bez sale , rado sam prosetala tvojim vrtom ! (PS mi smo skoro susjede) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Drugi smajlić je greška, definitivno uz tvoju zimnicu ide ovo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |