Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vilmač
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vilmač

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 13:04
verbene su mi posebno drage!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 13:02
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 13:00
Smileveć smo govorili o tome kako điranima jesen odgovara,vidi se!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 12:57
evo opet malo novih slikica,a počet ću sa jučerašnjim predivnim zalaskom sunca!
naravno,oper je riječ o poniranju sunca podno Biokova!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 12:48
SmailHug,hvala na savjetu,to nisam znala!!!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 10:53
Draga Vilmač ova hortenzija je i ovakva lijepa ali ako hoćeš da bude plava trebaš joj redovito dodavati željeza, ima za kupiti u vrtnim centrima posebno za plave hortenzije.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:33
gospina trava: slažem se;biljke u prodajnim centrima žive u "umjetnim" uvjetima,pa kad ih donesemo kući sljede pravi tretmani!Smile

kamilica:Hug

gioiaa:Hug

antonija:LOLLOLLOL toga se i ja pribojavam al pokušat ću sve da ostane plava!

baka:Hug

mali kaktus:Hug

sunceeeTongue,hvala na savjetu,obavezno ću probati i to!
smile79
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 21:30
Pozdrav, boja hortenzija ovisi o zemlji, probaj ju češće zaljevati s modrom galicom ,to ti je ono za vinograd kaj se namače u vodi pa je voda plavo zelena. Neće joj od toga ništa biti a boju će možda promijeniti, probaj na proljeće! Wink
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 20:37
Lijepa hortenzijaTongue,boja hortenzije zavisi od kiselosti zemlje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 19:27
Kakve divne narandžaste boje.... mamina loza, tvoji neveni, kadifice....
A hortenzija, kao da nije već debela jesen!Thumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 16:57
da, da, i ja imam takvu, bila plava pa sad jako roza! čim sam je kupila pitala ja moga susjeda koji radi u vrtlara, šta joj trebam raditi da ostane plava, on mi je reko "radi ti šta god hoćeš dogodine ti je roza"! Ona je ipak malo drugačije, jače roza i ima u sebi malo plavog pigmenta, i takva meni je prelijepa.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 15:59
hortenzija je
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 15:07

Stigla ja i kod tebe... morala sam se dosta vratiti nazad... pridužiti ću se oduševljenju prema panju, a i hortenzija me oborila sa nogu...smile39

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 10:56
Lijep je i taj rozi cvjetić. Gusta ti je hortenzijica, bude to pravi grm. Malo oni njih previše u prodajnim centrima isforsiraju, pa im treba malo vremena da se oporave. Izdanaka i lišća ima puno, biti će to pravi grm. Super!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 10:31
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 10:29
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 10:28
Smiledanas vam predstavljam hortenziju koju sam kupila u  svibnju,jer me je oduševila velikim plavim cvjetovima! danas izgleda ovako:

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 10:15
gospina trava;Hug
 mali kaktus;Hug
 mira021;Hug
 sunceeeee;Hug
 Embarrassedsmrcko;Tongue ne brini za lozicu,primit će se ona!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 23:40
Obožavam tu crvenu lozicu, imam dvije. Jedna kupljena, a jednu sam dobila od rodice ( sadnicu iz pelcera). Za sad su mi jadne ali čekam strpljivo da nabujajuWink

Lijepo cvijeće i lijepi detalji u vrtsmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 22:59
Vilmač kod tebe je stvarno sve lijepo, sviđa mi se ranjenik, bujna lozica, kaktusi, gredica uz cestu, a panj je fenomenalan! ClapClapClap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.