vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 49> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Vilmač ova hortenzija je i ovakva lijepa ali ako hoćeš da bude plava trebaš joj redovito dodavati željeza, ima za kupiti u vrtnim centrima posebno za plave hortenzije.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gospina trava: slažem se;biljke u prodajnim centrima žive u "umjetnim" uvjetima,pa kad ih donesemo kući sljede pravi tretmani!
![]() kamilica:
![]() gioiaa:
![]() antonija:
![]() ![]() ![]() baka:
![]() mali kaktus:
![]() sunceee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav, boja hortenzija ovisi o zemlji, probaj ju češće zaljevati s modrom galicom ,to ti je ono za vinograd kaj se namače u vodi pa je voda plavo zelena. Neće joj od toga ništa biti a boju će možda promijeniti, probaj na proljeće!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa hortenzija
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakve divne narandžaste boje.... mamina loza, tvoji neveni, kadifice....
A hortenzija, kao da nije već debela jesen!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
da, da, i ja imam takvu, bila plava pa sad jako roza! čim sam je kupila pitala ja moga susjeda koji radi u vrtlara, šta joj trebam raditi da ostane plava, on mi je reko "radi ti šta god hoćeš dogodine ti je roza"! Ona je ipak malo drugačije, jače roza i ima u sebi malo plavog pigmenta, i takva meni je prelijepa.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hortenzija je
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Stigla ja i kod tebe... morala sam se dosta vratiti nazad... pridužiti ću se oduševljenju prema panju, a i hortenzija me oborila sa nogu... |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijep je i taj rozi cvjetić. Gusta ti je hortenzijica, bude to pravi grm. Malo oni njih previše u prodajnim centrima isforsiraju, pa im treba malo vremena da se oporave. Izdanaka i lišća ima puno, biti će to pravi grm. Super!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava;
![]() mali kaktus;
![]() mira021;
![]() sunceeeee;
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Obožavam tu crvenu lozicu, imam dvije. Jedna kupljena, a jednu sam
dobila od rodice ( sadnicu iz pelcera). Za sad su mi jadne ali čekam
strpljivo da nabujaju
![]() Lijepo cvijeće i lijepi detalji u vrt ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Vilmač kod tebe je stvarno sve lijepo, sviđa mi se ranjenik, bujna lozica, kaktusi, gredica uz cestu, a panj je fenomenalan!
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |