|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 43> |
Korisnik | |
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() |
Krajolik, pitome zagorske brege, položaj kuće, okućnicu, brajdu sa mirišljavom izabelom, voz, plug, brnaču, kamenjar u nastajanju, zdrave plodove iz vrta i voćnjaka, špajzu sa zimnicom (feferone već osjećam u dobrom domaćem grahu čušpajzu), veš-mašinu sa ljubimcima, kućne ukrasne biljke, sve si nam to, bez škrtosti i sebičnosti, pokazala nenametljivo i dočarala nam na najbolji mogući način idiličnu atmosferu koja zrači iz svake Tvoje fotke. Fali jedino još samo fotka suncaaaa koje sa svojim, očito, zlatnim rukama, iako se ne vidi, također zrači iz svih fotki.
Ah da, kad sam već spomenuo dobri domaći grah čušpajz u vezi sa feferonima, mogu li sa njim u vezi spomenuti još jednu sliku koja mi fali: tavan sa visećim dimljenim produktima. ![]() ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Draga Sunceee pet puta sam pregledala stranice tvog vrta i svaki put nanovo bila oduševljena viđenim. Ne znam što prije pohvalit ,predivan okoliš, vrt kao iz snova, voćnjak i povrtnjak, ili one ogromne količine zimnice i još si uvjek tu da daš pohvalu i podršku svima nama. Vrijednice vrijedna kad to sve stigneš ?
Ja jednostavno nemam riječi kojima bih opisala viđeno! Sto puta ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
baš si se ponovila sunce, neka te sreća prati i da biljćice napreduju.
![]() |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
![]() |
ajme divno,noviteti prekrasni,moj naklon za klematise
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Gioiaa, Vilmač, antonija, Smail, Gutee Fee, Mira021, 1234Drenova hvala vam na posjeti, ima toga još, ali fali vremena. Velika
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Sunceee super vrt, cvijeće, posebno okoliš, kraj u kojem uzgajaš sve to, bit će lijepo uvjek navratiti do tebe.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
ohoooohohoooo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
sunceeee noviteti su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
prekrasno ti je sve, šaljem ti pp!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
VAU tvoj vrt je sada predivan,a još kad dobije sve ovo što si pripremila svoje misto ne mogu ni zamisliti kako če to sve izgledati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
"Plantaza" pelcera me fascinirala
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Lora, smrcko, hvala vam!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Tradescantie
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
S velikim oduševljenjem sam pregledala sve stranice. Predivan vrt, dobra bogata zimnica.....ma sve je po mom guštu. Tradescantie su ti jako lijepe i bujne
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Hoya i Lantana hvala vam puno na pohvalama, pratite me i dalje!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Koliko sadnica
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
Nisi krenula sa krivim slikama. Nema ničeg manje lijepog niti na prvima niti na ovima na kraju.
Toliko uredan vrt, skladno i diskretno posloženo bilje! Vjerujem da će promjenama biti još bogatiji. Ali meni je tvoj vrt ovakav prekrasan.
Vidjela sam ti mace (lijepe su mi samo na slikama
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |