Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni skromni vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni skromni vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 93>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 11:03
Šteta kaj šipak ne raste na kontinentu.Dobio bi počasno mjesto u mom voćnjaku. Onaj pesek mi je preslatki, i ja bi takvog.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:18
Bako hvala na posjeti mom vrtu,a moj Don,eh pa znadeš-imaš pasasmile78
Gospina trava i meni je žao,a pasa je lako imati i viruj mi da se voli jednako kao i cvićesmile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:20
Moja žuta margareta sada ovako izgleda
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:21
Ruža je puna pupova
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:24
I RUŽMARIN OSJETI TOPLINU JESENI
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:26
Aster je mamin,sada mi je predivan
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:27
Šipak divlje ruže
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:29
Vatreni trn nalazi se u blizini moje kuće
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:31
Evo me, došla pogledati što ima novoga, kad tamo sve pršti od boja
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:33
I ovo nisam mogla odolit da vam pokažem,isto raste u blizini moje kuće na javnoj površini:maginje-grm koji ima ovakve plodove koji još pocrvenu kad sazriju i jestivi su
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:38
Otok hvala,krivo bi rekla da ne uživam  sada u svemu ,a kad se samo sitim ljetnih vručina i borbe za opstanak cvićasmile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:39
mljac mljac...nekad davno sam to jela,mogla sam skoro kupiti taj grm ali ni sama ne znam zasto nisam.
Rekoh ja da cu ugrabiti malo sunca u necijem vrtu,i eto Miro prvo sam usla u tvoj vrt i uzivam,samo da znas
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 08:42
nadam se da će i moja margarićela biti takva, sve ti je za pet, jesi li znala da od maginja bude odlična marmeladaThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 11:54
Draga Miro svaki put kada dođem do tvoje teme sa naslovom moj mali skromni vrt uvjek pomislim da ću ti napisati da bi već trebala promjeniti naziv teme, jer tvoj vrt nije mali ali nije niti skromni jer u njemu ima svega i svačega, mnogi ti mogu, pa i ja pozaviditi na brojnosti i raznolikosti sadržaja tvog vrta. Od mene 5+.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 12:16
Manjiga ti je super, još je ljepša kad plodovi pocrvene i pojave se novi cvjetovi, to je jedino stablo koje istovremeno ima i cvjetove i plodove na stablu. Vidiš da se isplatilo ovo ljeto boriti za cvijeće Clap
život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 12:43
Gio draga,jako je ukusna i slasna,sunsa je bilo jučer,a danas pada kiša cili danUnhappy,ovo je za tebesmile78
Antonija i ja se nadam da če ti narasti velika i cvitati,a borit čemo se zajedno da tako bude,ako ta ne uspije samo se javi,nisam znala da se mermelada može praviti od maginje,ali i onako nije moja,ja uživam,istina,u plodovima i njenoj lipoti,jako je blizu,a u mom vrtu nema baš mista za i
nju,nažalostsmile78
Smail hvala,ali ja ču opet reći da kad vidim druge vrtove,vidim da bi trebala puno poraditi na svome,a sigurno hoćusmile78
Lantana hvala,koliko je ukusna toliko mi je i lipa,a cviće je jedan veliki dio mog života u kojem uživamsmile78

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 18:53
Mila moja Mirice, evo i mene k tebi... Prošla sam stranica i stranica unatrag i puno lijepog vidjela.. Darovi naših cura su uvijek divni, tvoja sirotica bez premca, gloksinija krasna, mixevi zelenog također... Pa malo voća  raznoratnih bobica.. Lijepa šetnja, hvala ti na njoj!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 19:50
  Predivni jesenji plodovi o margareta savršena. Da li je ono što ti nazivaš magonja ustvari planika.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 21:48
Margareta je posebna,lavanda i asteri u cvatuClap,a tek jesenjski plodovi,zaista je lijepo šareno u tvom vrtuTongue
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 23:16
smile57
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 93>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.