Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 93> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šteta kaj šipak ne raste na kontinentu.Dobio bi počasno mjesto u mom voćnjaku. Onaj pesek mi je preslatki, i ja bi takvog.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bako hvala na posjeti mom vrtu,a moj Don,eh pa znadeš-imaš pasa
![]() Gospina trava i meni je žao,a pasa je lako imati i viruj mi da se voli jednako kao i cviće ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo me, došla pogledati što ima novoga, kad tamo sve pršti od boja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Otok hvala,krivo bi rekla da ne uživam sada u svemu ,a kad se samo sitim ljetnih vručina i borbe za opstanak cvića
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mljac mljac...nekad davno sam to jela,mogla sam skoro kupiti taj grm ali ni sama ne znam zasto nisam.
Rekoh ja da cu ugrabiti malo sunca u necijem vrtu,i eto Miro prvo sam usla u tvoj vrt i uzivam,samo da znas ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nadam se da će i moja margarićela biti takva, sve ti je za pet, jesi li znala da od maginja bude odlična marmelada
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Miro svaki put kada dođem do tvoje teme sa naslovom moj mali skromni vrt uvjek pomislim da ću ti napisati da bi već trebala promjeniti naziv teme, jer tvoj vrt nije mali ali nije niti skromni jer u njemu ima svega i svačega, mnogi ti mogu, pa i ja pozaviditi na brojnosti i raznolikosti sadržaja tvog vrta. Od mene 5+.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Manjiga ti je super, još je ljepša kad plodovi pocrvene i pojave se novi cvjetovi, to je jedino stablo koje istovremeno ima i cvjetove i plodove na stablu. Vidiš da se isplatilo ovo ljeto boriti za cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Gio draga,jako je ukusna i slasna,sunsa je bilo jučer,a danas pada kiša cili dan
![]() ![]() Antonija i ja se nadam da če ti narasti velika i cvitati,a borit čemo se zajedno da tako bude,ako ta ne uspije samo se javi,nisam znala da se mermelada može praviti od maginje,ali i onako nije moja,ja uživam,istina,u plodovima i njenoj lipoti,jako je blizu,a u mom vrtu nema baš mista za i nju,nažalost ![]() Smail hvala,ali ja ču opet reći da kad vidim druge vrtove,vidim da bi trebala puno poraditi na svome,a sigurno hoću ![]() Lantana hvala,koliko je ukusna toliko mi je i lipa,a cviće je jedan veliki dio mog života u kojem uživam ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mila moja Mirice, evo i mene k tebi... Prošla sam stranica i stranica unatrag i puno lijepog vidjela.. Darovi naših cura su uvijek divni, tvoja sirotica bez premca, gloksinija krasna, mixevi zelenog također... Pa malo voća raznoratnih bobica.. Lijepa šetnja, hvala ti na njoj!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivni jesenji plodovi o margareta savršena. Da li je ono što ti nazivaš magonja ustvari planika.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Margareta je posebna,lavanda i asteri u cvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |