Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako urediti vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kako urediti vrt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ljubiteljica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljubiteljica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako urediti vrt
    Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 15:34
ova okućnica je prekrasna, prvo zbog veličine, odnosno prostora, a drugo zbog silnih kombinacija koje se mogu napraviti. Barem da su slike veće, ovako ništa ne vidimo. Napravila bih otok s ružama i pratilicama. Još uvijek kupujem moj lijepi vrt jer se ne mogu prestati diviti koliko ima lijepih vrtova i korisnih savjeta, tako da imam i jedan koji je bio specijalan s ružama i koje se sve biljke mogu kombinirati s istima. Decora Buzet ima puno trajnica koje prodaju. Možete pogledati i odabrati ono što vam se sviđa i nacrtati. Da li možete staviti veće slike na stranicu? imate lijepih biljaka koje nam možete i izbliza pokazati.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 14:35
Draga Azram - prošeći našim vrtovima i slikicama cvijeća, ovdje ima tisuće dobrih ideja, vrijednih savjeta i sigurno će ova okućnica koja ima jako, jako puno potencijala biti divan šareni vrtić!!
p.s. krasna mi je boja fasade u kombinaciji s prozorima!! Kombinacija bijelo- nježno ljubičasto je za 5!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 11:24
imaš veliku i lijepu okućnicu, ja bi na ovom velikom travnjaku napravila otok sa nekoliko trajnica i pokojom ljetnicom, možeš napraviti i kamenjar!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
azram View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azram Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 22:25
ispred kuće je bila velika kruška i srušili smo je. Sada bi htijela to nekak o urediti pa ako imate neke prijedloge svi su dobrodošli.

Uz ogradu je buxus grm i lijevo je posađena lovor višnja i rhododendron pa još dva grmića. Ali sada bi to promijenila da nisu baš u nizu.

A desno od buxusa je ljetni jorgovan dvije ruže grmolike i rhododendron i grm koji ima crvene listove u proljeće.

Kupila sam i calicarpu onu biljku sa ciklama bobicama i još jedan ljetni jorgovan i ne znam kuda da ih stavim?

A na zadnjoj slici je ulazak u dvorište i tu su bili veliki vatreni grmovi koji su oboljeli pa sam sada posadila nova dva i berberis. To je mjesto za trajnice i npr dalije i sl. Tu je i jorgovan i puzavac i ukrasna vrba.
Na vrh
azram View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azram Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 22:17
evo slikica
[/IMG]

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 14:41
prvo trebamo vidjeti slike da bi mogli davati komentare...

evo i link gdje ima objašnjeno kako staviti slike:
Na vrh
azram View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azram Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:17
Poštovani!

Treba mi malo pomoć oko već postojeće okućnice i vrta, mali savjeti?

Ako mi netko može pomoći da pošaljem slikice?

Unaprijed hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.