Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 73> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se da su biljkice predivne,a za poklone samo se i ja mogu zahvaliti Tikviću i Flaviji i radovat se i čekati da biljkice dobro napreduju,jer se onda mogu nadat kojem poklonu od noviteta,jer sam se izgleda več navikla da mi Alisa daje cvječkice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Alisa iako smo dugo čekali na tvoje slika imali smo šta i dočekat.
Sve je toliko lijepo da je svaka riječ i svaki komentar suvišan ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šetala sam, šetala, uh dok sam sve ovo obišla, noge su me zaboljele, no vrijedilo je svakog koraka. Predivno je sve, prava uživancija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
iI ja sam se dobro prošetala,imaš puno lijepih biljaka,a i lijepe poklone si dobila
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prošetala i uživala
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super si se ponovila
![]() Onaj kasumpaša (krizantema) ti je supar ja imam takav ali crveni sa žutom sredinom.Biće trampe ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Fany,ja ga držim u negrijanoj ,sunčanoj prostoriji.Zimi voli hladnije prostore,ali da nije baš prehladno.Ako je na pretoplom,izgubi listove i suši se..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prekrasno alisa lijepe bilje a još ljepše prinove,posebno mi se dojmio šarenolisni javor i ja sam ga over godine nabavila, sama ožilila i kreno je pravo samo neznam gdje da ga držim preko zime, prošle godine sam imala ovaj sa zelenim lišskama ali mi je strado preko zime držala u kući i neznam šta mu je bilo,pa sam morala ove godine nabaviti novi i on je super ali što sada.
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala,antonija...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tebe se ne bi reklo da dolazi jesen, sve je lijepo i rascvjetano!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Curke,moje drage hvala vam na posjeti i divnim riječima!Evo još malo sličica..
![]() ![]() lantanice.. ![]() ![]() oxalis ![]() mamine tikvice.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, puno zanimljivih lijepih slikica si ti nama darovala, iako veliš da ti jesen nije lijepa... Ali kod tebe svega ima - i darova i cvijeća i zimovališta i druženja! Super!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kod mene jos pada grozna kisurina i zato mi jos vise prijaju tvoje slicice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Fuksije su ti preslatke, ja ih uvijek vežem za tu riječ.
Odlučila sam i ja sebi kupiti bijelu hrizantemu, sad kad sam vidjela ovu tvoju. A za Flaviju i orhideje veliko bravo. Alisa, vrijeme jeste bezveze, ali je kod tebe lijepo doći. I naravno, bravo za limun. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us alisa za biljke a i za paketiić , flavia se baš pokazala ,želim ti mogo uspjeha sa novim biljkama ![]() |
|
![]() |
|
Dio fuksija koje sam spremila u zimovalište..
![]() ![]() jos malo zimovalista.. ![]() Paketina iz Zg! ![]() I jos jedna slicica.. ![]() Moj ogromni spati cvjeta.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Gajlardija..
![]() Fuksa(od Flavke)koja ima ogroman cvijet.. ![]() Usporedba,ovo su cvjetovi,srednje veličine,fuksa i taj gigant veliki.. ![]() Novokupljenja hrizantema..Sada je već u bašti u zemlji.. ![]() Dio novih lukovica..Ove još nisam stigla posaditi.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Nered i gužva iz dva ugla.Prvi...
![]() drugi ![]() sedum ![]() ovi asteri su ovogodisnje i kisa ih je malo smlatila.. ![]() ehinaceae.. ![]() fizostegia(od Tikvić)Cvjeta.. ![]() jos malo kadifica ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Ružica koja prkosi kiši i jeseni..
![]() euphorbija marginata ![]() Sobni javor..Šarenoslini stari i zelenolisni,(poklon od Makk) ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |