Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 73>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 21:12
Slažem se da su biljkice predivne,a za poklone samo  se i ja mogu zahvaliti Tikviću i Flaviji i radovat se  i čekati da biljkice dobro napreduju,jer se onda mogu nadat kojem poklonu od  noviteta,jer sam se izgleda več navikla da mi Alisa daje cvječkiceWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 20:24
 Draga Alisa  iako smo dugo čekali na tvoje slika imali smo šta i dočekat.
 Sve je toliko lijepo da je svaka riječ i svaki komentar suvišan smile71.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:44
Šetala sam, šetala, uh dok sam sve ovo obišla, noge su me zaboljele, no vrijedilo je svakog koraka. Predivno je sve, prava uživancija.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:07
iI ja sam se dobro prošetala,imaš puno lijepih biljaka,a i lijepe poklone si dobilaClap
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 18:23
prošetala i uživalasmile199
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 18:08
Super si se ponovilaThumbs%20Up. Mogu samo reći ,svaka čast tim dragim osobama kad su te sa toliko biljaka obradovale.Poznajući tebe sigurno si ti to zaslužila.
 Onaj kasumpaša (krizantema) ti je supar ja imam takav ali crveni sa žutom sredinom.Biće trampeTongue
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 14:11
Fany,ja ga držim u negrijanoj ,sunčanoj prostoriji.Zimi voli hladnije prostore,ali da nije baš prehladno.Ako je na pretoplom,izgubi listove i suši se..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 14:03
prekrasno alisa lijepe bilje a još ljepše prinove,posebno mi se dojmio šarenolisni javor i ja sam ga over godine nabavila, sama ožilila i kreno je pravo samo neznam gdje da ga držim preko zime, prošle godine sam imala ovaj sa zelenim lišskama ali mi je strado preko zime držala u kući i neznam šta mu je bilo,pa sam morala ove godine nabaviti novi i on je super ali što sada.smile79
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 13:49
Hvala,antonija...
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 17:33
u tebe se ne bi reklo da dolazi jesen, sve je lijepo i rascvjetano!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 16:35
Curke,moje drage hvala vam na posjeti i divnim riječima!Evo još malo sličica..

lantanice..

oxalis

mamine tikvice..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 15:15
Alisa, puno zanimljivih lijepih slikica si ti nama darovala, iako veliš da ti jesen nije lijepa... Ali kod tebe svega ima - i darova i cvijeća i zimovališta i druženja! Super!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 15:10
smile113
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 15:04
Kod mene jos pada grozna kisurina i zato mi jos vise prijaju tvoje slicice ,fuksije,limun,spati su predivni,o lukovicama ovo ,divan izbor,a paketic
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 14:39
Fuksije su ti preslatke, ja ih uvijek vežem za tu riječ.
Odlučila sam i ja sebi kupiti bijelu hrizantemu, sad kad sam vidjela ovu tvoju.
A za Flaviju i orhideje veliko bravo.
Alisa, vrijeme jeste bezveze, ali je kod tebe lijepo doći.
I naravno, bravo za limun.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:53

Uploaded with ImageShack.us alisa za  biljke a i za paketiić , flavia se baš pokazala ,želim ti mogo uspjeha sa novim biljkamasmile93
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:41
Dio fuksija koje sam spremila u zimovalište..

jos malo zimovalista..

Paketina iz Zg!

I jos jedna slicica..

Moj ogromni spati cvjeta..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:33
Gajlardija..

Fuksa(od Flavke)koja ima ogroman cvijet..

Usporedba,ovo su cvjetovi,srednje veličine,fuksa i taj gigant veliki..

Novokupljenja hrizantema..Sada je već u bašti u zemlji..

Dio novih lukovica..Ove još nisam stigla posaditi..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:18
Nered i gužva iz dva ugla.Prvi...

drugi

sedum

ovi asteri su ovogodisnje i kisa ih je malo smlatila..

ehinaceae..

fizostegia(od Tikvić)Cvjeta..

jos malo kadifica

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 13:08
Ružica koja prkosi kiši i jeseni..

euphorbija marginata

Sobni javor..Šarenoslini stari i zelenolisni,(poklon od Makk)

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.