|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Ruže su ti prekrasne,a i ovi noviteti su ti super,ova biljčica koju si donijela i podravine je jako interesantna iako ni ja neznam kako se zove.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Draga moja kada nebi bilo zime gdje bi nam bio kraj, ali eto svako godišnje doba ima svoje čari, preko zime malo odmora pa proljeće ispočetka, ma stičići ćeš već riješiti novitete bit će još koji dobar dan za to.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
- još smo "malo" kopali i stvarali nova mjesta za cvijeće
- novi dio kod kuružjaka, tu su se smjestile glicinija i ljetni jorgovan, još će tu biti biljčica
- i novi dio kod ulaza u dvorište, malo je slika mutna jer je danas slikana po kiši
- dosta sam se namučila jer je najprije trebalo gornji sloj trave maknuti svugdje gdje sam radila nove gredice za cvijeće a oni koji me prate od početka znaju da je takvih gredica puno. Nije mi teško kad već u glavi imam kakvo će biti na proljeće i jer bez cvijeća ne mogu normalno funkcionirati
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
Ma svaka čast sunce mojeeeeeeeeee nemam rijeći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Puno si lijepog cvijeća posadila, ono iz Slavonije je mislim Tradescantia, ono ljubičasto je sigurno, o ovo šatirano je valjda neka podvrsta. Lijepe su ti gazanije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
Evo da ti pokušam malo olakšati iako mislim da ima razlike u našim klimama...kod mene je svo cvijeće na otoku vani u vrtu cijele godine...najljepše je u proljeće i jesen kad ima dovoljno kiše da ga polijeva, ljeti je blagi užas, sve sprženo, a zime su blage bez minusa...
Ona žuta ivančica se lako prima kao reznica bez korijena..s njene lijeve strane je osteospermum koji se nešto teže zakorjenjuje, ali ako se redovito zalijeva ni to ne bi trebao biti problem..jedino ne znam hoće li biti problem zima koja dolazi pa bih ja to na tvom mjestu posadila u posudu i u zatvoren prostor... U gornjem redu je s desna prvo - zekino uho..njega posadi negdje uz rub, brzo se širi i otporan je, trpi sušu, a vjerujem i hladnoću...drugo je santolina...meni se dosta teško prima, ali vrijedi pokušati..uspjela sam tako da u vodi da pusti korijenje pa onda u vrt...zatim su pelargonije - to u posude i zalijevaj, nema problema za zakorjenjivanje i na kraju je crveni cvijet koji je kod meme stalno u vrtu i stalno zelenog lišća...cvjeta u ranu jesen i sam se razmnožava ( širi se busen jer se stvaraju mlade lukovice), dobro podnosi sušu, a što se tiče tog perioda mirovanja ne znam o tome ništa jer je uvijek zelen i ne traži neku posebnu pažnju..imam i jedan u posudi na balkonu, nije još cvjetao ( 1 godina) ali ima mladu biljčicu pored sebe...nadam se da sam malo olakšala... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
lijepo si se ponovila, pokloni od fride
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
sunceeee divni su ti noviteti
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Sunašce, pa nije ni čudo da su ti biljke tako lijepe, kad im daješ "svoje sunce" stalno, ljubav je to velika, pa naravno da se vidi. Dalije prekrasne, gazanije još ljepše, a sve ono što čeka svoje mjesto - jedva čekam da to smjestiš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
- frida, danas vadim iz zemčlje van žutu ivančicu, osteospermum i santolinu te ću ih zasaditi u male teglinčeke i stavit ih u podrum, valjda će mi se bar od svake jedna primiti
- mali kaktus, Smail, niho Lantana, antonija gioiaa; hvala vam najljepša na lijepim riječima i na šetnji mojim vrtom
- Triša, hvala ti što si navratila u moj vrtek, uvijek se dobro osjećam kad me posjete "stari članovi" foruma, hvala ti na lijepim riječima
- velika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() |
-draga sunceee čestitam za ovo sve što imaš,vrijedna žena vidi se,treba doći do svake biljke i održavati ju,bravo sve je lijepo,
-dala sam ti odgovor na mojoj str. pa pročitaj... |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
ulaz ispred kuće i travnjak s kolima sam puno puta pregledala-prelijepo
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Hvala vam svima dragi moji posjetioci. Trudim se koliko mogu i koliko mi vrijeme da.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |