Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:26
gauri bude dobro došlo podrezivanje, na proljeće bude još ljepša i bujnija!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:24
eeerrr...najte se ljutiti, ali nisam slikala ništa ovaj vikend Embarrassed pa nije bilo ništa posebno za slikati...magla je vijugala, cvatu rudbeckie i dalije, ostalo sam potrpala po kući i bivšoj štali dok podrum ne sredim da mogu cvijećke na spavanje Embarrassed u kupionu se ne može ući kada je zatrpana isto i to moram nekako ukomponirati u idući vikend, a moram na put i svašta nešto...
magla je vijugala dobar dio subote i onda kiša u nedjelju..to i ne trebam slikati jer znate da kiša pada kada sam ja na brijegu LOL
Saro, na gauru je vrba pala kod rezanja i ne preostaje mi ništa nego ju podrezati, ali za svaki slučaj i pelcer uzeti Smile pala je vrba i na lupinuse, astere i još ponešto....
 ovaj vikend smo nastavili sa rušenjem drugih vrba (zagorci odlučili saditi vrbe na meju, a one rastu ko lude) tako da je grana pala na visok aster i ružu, ali njima to nije bila velika šteta...oporavit će se Wink
ma skoro su mi dvije fuksije od suše otišle..zaboravila sam da pod krovom ne pada kiša LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:08
Konte, tvojim fuksijama baš paše ovaj mali odmor od sunca i vrućine jer prekrasno cvatu, baš su sve slatkičke, jedna ljepša od drugeSmile.
A gaura je također divna, budeš ju podrezala?
lijepi pozdrav
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 22:08
Molimo izvještaj šta se radilo ovaj vikend, nema smile49na forumu...ha,ha,ha
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 22:46
Ajooooj razboljet ču se od ljepote tvojih fuksija smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 15:18
Nadam se da ćeš ovaj vikend biti na svom posjedu i doneti nam svašta, virtualno.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 19:41
Lora je napisala pravu stvar. Kraljice su zbilja fuksije.....a kraljevstvo cvijetno, prelijepo....Clap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 15:18
smile113 svimaaaaa
smail...ma bar jedna fuksača mora biti u dvorištu Wink
sad bi one bregeke gledale LOL no dobrooo slikala bum vam bregeke smile176

Zagorski bregi
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 14:08
Kako kaze Lantana, mogla si slikati uokolo.
Ti si rekla fuksije su ti sa nacvale, ali zato su predivne. I ona moja od Shashe ili od tebe kaj sam dobila mala je ali cvate.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 13:30
Lijepo cvijeće Clap, a mogla si nam malo slikati brege, mora da je prekrasno na bregima u jesen...
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 12:27
hej, evo me napokon kod tebe! fuksije su mi prekrasne!!!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 11:50
I ja glasam za fuksije,zaista si ti lijepe,ali istalo ne zaostaje za njima,kad je lijepo vrijeme jesen na zagorskim bregima je prekrasnaTongue
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 11:36
Draga moja fuksije do sada uopće nisam imala. ako do godine nabavim koju ti ćeš biti "krivac" za to, ove tvoje su prekrasne.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 10:44
Bormeš ti je sve lepo rascvateno, pravi mali Zagorski raj
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:34
curičke drage, hvala vam na lijepim riječima smile78
nikako se pozabaviti izgledom gredica, ali doći će i to na red...čim me linost pusti LOL

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:27
Fuksije ne da su krasne, nego su prekrasne Thumbs%20Up , a moram priznati i sve ostalo lijepo cvjeta
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:16
smile227koje lijepe fuksije, i ostalo je lijepo. projekt stablašica mislim da je uspioThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 07:16
Fuksije su lipo rascvitanesmile64
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 05:35
Kod tebe na bregeku cvjetna jesen! Nekako mi se čini da nam je svima listpad ljepši što se cvijeća tiče nego što je bio kišovit i prohladan rujan... Bar je kod mene tako. Fuksije su ti krasne! A na prvoj slici, di si slikala fuksiju, si iza nje baš lijepu panoramu šumovitog bregeka primila...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 00:12
Konti prekrasne sličice biljaka. No kraljice tvoga vrta su definitivno fuksije

P.S.Ponedjeljak izvršavam obećanje.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.