Maskirano ludilo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, predivno slike iz Rijeke!!! I nadam se da ću jednog dana i ja to vidjeti osobno svojim očima!
![]() Na Samoborskom fašniku današnji dan je bio posvećen djeci! Uslikana samo vrtićka povorka sa nešto grupa, ali morala sam i ja nešto vidjeti svojim očima!!! ![]() Ove godine ogranizirano je da svaku grupu maski vodi lik (maska iz crtića) tako da su tu bile Ninje kornjače, Pepo prašćić i Fifi i njeno društvo... ![]() Pogodite tko je iza Fifi!!! ![]() ![]() Maske "Slobodni likovi" i "Krokodili" ![]() Grupa iza Fifi tj. mi!!! EGIPĆANI ![]() Mama Sraka i Egipćanka (kćer Sraka dočekuje maskirane grupe na bini) ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Andrea prekrasne slike...pohvale za maske...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
evo i mene sa par slika . dakle ove prve su relija paris bakar. moja skupina. i ja sam vam na slikama i moj suprug i moje frendice
![]() |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Vidim da je bilo super u rijeci a i u samoboru!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za Samobor, o pa vi ste nam ozbiljna konkurencija, super Andrea.Druge godine se dogovorimo i dođeš kod nas za karneval, onaj dan kad je kod vas manje aktivno.
Nera očekujemo još slikica, ovdje je samo jedna.
Ja stalno mislim ono što ja ne uspijem sigurno ćeš ti, ajde hoćemo još.
Zvjezdana, žao mi je štio nema tvojih Novljana, ne sjećam se da sam ih vidjela, ali zato su bili svi iz okolice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo Nera, na zadnjoj ste super ispali.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Neznam kako to da oni nisu bili! To mi čudno! Možda ih nisi vidjela...
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
a evo i par svježih od jučer. skupina iz malinske di mi je frendica. bilo ih je 172 komada. zezala sam ju da ko je ko uopće ostao na krku.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zametski zvončari
Inače sam slaba na njih općenito. naročito na moje Halubajske zvončare. imam vam i njihove slike
![]() |
|
|
|
![]() |
|
halubajski zvončari
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Halubajski zvončari
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Triša, kao što ste naveli ipak je Rijeka 3. u svijetu, a naš samoborski je tradicijski u okolici Zagreba! Na početku karnevala, glavni likovi fašnika: Šraka, Fiškal, Princ i Sudec su bili u Rijeci. Čula ja izvješće na radiu! I koliko mi je poznato uvijek dojdu na početku karnevala do vas! ![]() |
|
![]() |
|
Drugi puta obratiti ću više pasžnje, ali do tada ima još puno vremena.
Sad je to ludilo gotovo, vraćamo se našim biljčicama.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
Šefi, pa znaš da su tu! Ne treba biti tak opasan!!!
![]() ![]() Budući nema za sve na gornjoj slika, i ova ponuda je ![]() ![]() Budući mi djeca tuguju za princom izostale su te sličice!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |