vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene u obliasku..Oduševila me palma!!!Ja imam dvije,ali nemam hrabrosti da ih posadim u baštu...Ima primjeraka i u Sarajevu,pod zaštitom trpe velike minuse.Tikvić,veli njoj smrzne, pa šta ja da očekujem u Bosni??Nema šanse,nek stanuje u saksiji i dalje...
Svaka čast za ovaj Hercegovački kutak... |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Verbene su krasne!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sunce smail: imat ću i ja jednog dana svoju palmu!!!!
![]() ![]() ![]() ali polako, uređenje okućnice ne zahtjeva samo mnogo truda već i mnogo novca..ovo prvo nije problem,al ovo drugo....hmmmmm
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Nasmijala si me jer sam si odmah predočila sliku kako vučeš palmu k sebi hi,hi,hi ali nema veze što nije kod tebe i kod mame možeš uživat u njoj. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Vilmač, palma je stvarno pravi kapitalac, lozica je krasna, a zalazak sunca očaravajuć.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
antonija
![]() lora,hvala ti. puno mi znače pohvale iskusnih vrtlarica,nadam se da će i moje dvorište svakim danom dobivati potpuniji izgled!
mira021
![]() gioiaa
![]() smail:palmu nisam skrivala (ona je u dvorištu moje mame)...prevelika je bila da je ponesem kad sam se udavala!!!!
![]() ![]() ![]() lantana
![]() veliki pozzz svima koji svrate u moje cvjetne kutke, hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Palma je pravi kapitalac
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Palma ti je prekrasna, gdje si ju do sada skrivala, tko zna šta ti nama još nisi pokazala.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za palmu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Palma je
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Danas je došao na red tvoj vrt. Pregledala sam sve stranice od prve do poslijednje i mogu samo reći prekrasno ti je sve. Postići tako nešto lijepo u tako kratkom vremenu zaista je veliki uspjeh, što će tek biti za koju godinu, Svaka ti čast
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kao i uvijek prelijepe slike cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za ovu lijepu palmu
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasna palma i verbene. Ja ti baš nemam sreće sa palmom. Dva puta sam je sadila u vrt i dva puta mi je zimi uginula, e sad ovu treću koju imam još držim u saksiji i zimi unosim u kuću.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hortenzija mi izgleda kao neka okrugla ptica u gnijezdu
a kolika ti je palma ![]() đirani su vesele boje, crvena boja ljubavi, zna se ![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Dragi moji da pojasnim, Vilmač je ovu izreku napisala gospinoj travi, ali pošto ja neznam kako uraditi ono u okviru, samo sam kopirala i prenijela ovdje.
Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
kod vrijednih vrtlara uvijek se nađe po nešto!
ima jedna fina izreka koja kaže:
maslina je kao majka,a loza kao maćaha!
jer kad godinama zapustite maslinu pa je opet krenete obrezivat ona će opet uroditi plodom(oprašta kao majka, uvijek i bezuvjetno);
no ako pak zapustite lozu ona vam to nikada neće oprostiti ma koliko se poslje trudili (kao maćeha)
draga gospina travo!
ovu izreku posvećujem tebi i svima koji nemaju uvijek dovoljno vremena za vrt! smatram da je vrt kao majka,i ne brini za oprost!!
ljep pozzzdrav
![]() HVALA ti za ovu izreku
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olala kakva "palmica"
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |