Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 79> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za koju da se odlucim, ona sa zenskom glavom mi je srcu prirasla. Obje su prelijepe, i dala si mi jednu ideju, za kutijicu koja ima onu malu rešetkicu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kao što sam rekla - idemo dalje
dobila sam na poklon ovo krasno srce koje je bilo u "nekakvoj" kutijici ali toliko mi se dopao i mislim da je zavrijedio biti u ovoj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivni radovi !
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
gogić draga, nakon 100g tvog izbivanja, oduševiš nas prekrasnim radovima. kutijice su ti prekokrasne!
![]() |
|
![]() |
|
hvala Vam pčelice radilice, vrjednice.Vaše su me riječi potaknule da idem dalje
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-sve je lijepo,ali roza kutijica je medena...
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kako su ti lijepe, chic kutijice, bravo
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako je dobro vidjeti te opet,,,,, a tek tvoje radove!predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Da pisem da je lijepo, ali ona kutija s djevojkom mi je prelijepa, a ova druga kutija mi je dala ideju, gdje si samo je nabavila.Ne ču te kopirati.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drago mi je da si opet sa nama ....radovi su ti divni,kutiju ne znam koju bi izdvojila jer su obadvije jako lijepe.....etui uocljiv i bojom i tehnikom(neces ga traziti u torbici) cestititam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moj stari etui dobio novo ruho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo i mene nakon dugog toplog ljeta (kako kome). Nešto se ipak radilo a ne samo "škicalo" u vaše galerije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
i ovo je još jedna divna galerija radova. stakleni tanjuri ostavili su me bez daha, a ima tu još puno lijepih stvari. slučajno sam otkrila ovaj podforum i ostala iznenađena koliko lijepih stvari sam vidjela. i sama sam dobila volju da napravim nešto, još više iz razloga što imam dosta starih salveta koje sam skupljala kao klinka i sva sreća nisam ih bacila. možda jednom i ja otvorim svoju galeriju...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predobra je ova kutija,predobra ideja i izvedba.......meni su i inače te crno bijele kombinacije jako drage ali ti si to ukomponirala u jednu predivnu priču.....divno
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Meni je poseban i jako zanimljiv stakleni tanjur sa violinom, ako sam dobro shvatila po tebi nije završen, meni je ovako poseban , no neznam šta ti još vidiš šta bi trebalo dodati pa me zanima krajnji rezutat
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |