Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 80> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sunce reci odakle si ja bih ti dala reznicu brugmansije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
ajmeeee. krasne su a ja nikako da se sa njima sretnem.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
WOW!!!!! Očaravajuće!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
dobrodošla milica7, i dugo se s nama družila!!!!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Pozdrav svima! Nova sam ovdje pa se još ne snalazim najbolje ali nadam se da ću se naučiti. Volim cvijeće a naročito brugmansije i sve mi je zanimljivo pročitati o njima.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Makk, šteta da tu u Hrvatskoj nema takvih uzgajivača, ja već dugo tražim bilo kakve anđeoske trublje, ali nikako da se sa njima sretnem. Predivne su sve do jedne!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Tikvić, odgovorila sam ti na pp.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Hvala...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Našla sam tog uzgajivača na internetu ali nažanost neznam njemački.Postoji li mogućnost da se naruče pošto.Šalje li pošiljke u inozemstvo.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Antun007, ja živim u Njemačkoj. |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Dali si ti donjela te trube iz njemačke ili si ih dobila poštom?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Hvala tikvić. hvala alisa, hvala magnolija.....
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
makk extra svaka čast već sam to ponovila milion puta i nikad nije dovoljno
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I oduzimaju dah.....Divota!Jedva čekam da i moje krenu cvjetati..Valjda će iduće godine dok malo ojačaju..
|
|
![]() |
|
Kupila sam je od Anne Kürchner-Abel. Ona je najveća uzgajiteljica Brugmansia u Njemačkoj (možda i u Evropi)
Trenutno imam 11 različitih vrsta. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Makk trube su ti čarobne. Gdje si ih nabavila.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo upravo cvjetaju i moje Brugmansie, pa evo i nekoliko sličica
Brugmansia x candida f. pleno 'Angels Sunexplosion' ![]() Brugmansia x candida f. pleno "Pink Perfektion" ![]() Brugmansia versicolor Hybride f. pleno "Angels Prima Donna" ![]() |
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Danas sam bila u Bauhausu i vidjela sam prekrasne anđeoske trublje ili dature, sad nakon što sam pročitala malo o njima nisam sigurna koje su to bile jer nisam išla za tim jesu li im cvjetovi uspravni ili vise, ali u svakom slučaju oduševile su me pa sam vam htjela javiti, ako je netko možda zainteresiran 65kn/kom, duple, boje vanilije, onako žućkaste...prekrasne su! Od danas su na listi mojih želja koje će se idućeg proljeća, kad trebam dobiti prostora malo više, nadam se, ostvariti.
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
U pitaru je narasla ali je slabašna, tanka, krhka. Bijele je boje. Neznam šta da radim sa njom. Dali da je presadim u vrt ili da je stavim vani takvu kakva je. Bojim se da mi ne propadne, dolaze topli dani. Ima li tko savjet
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Hvala na odgovoru.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |