Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtak podno Sljemena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtak podno Sljemena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 31>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 20:32
Uuuuu super! Dogodine ću sigurno biti veliki dečko pa se veselim patkici :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 21:46
Pozdrav! evo mene opet malo kod tebe, izludjet ćete me svi s tim jezercima, fontanama.... LOL a tak i onak sam već poludjela do krajaBig%20smile     Lijepe patkice.... sve divno, naravno....Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 00:12
smile126
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 15:38
Malaluna, patkice su ti prave slatkice.smile227

Sad samo čekam da Medo naraste pa da nas i on počasti kojim neodoljivim (pernatim) primjerkom. LOL

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 17:16
Joooj pozdrav svima... kako ja samo nestanem Confused! Ali vidim da svi dobro zabavljate i uživate u svojim vrtekima :)!
Evo jedne kišne za danas, a uskoro malo žutila, zelenila i astera :)
Veliki poz svimaTongue

PS. ne da mi cvijetinfo (trenutno) da postavim sliku... hm....  zato, ovako!

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 23:39
Vidi, vidi i malaluna nam se javila, čekamo slike astera a i tvoje žutilo, samo nemoj čekati Božoć, ha,ha,ha. Pozdrav.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 01:14
Nije mi uopće jasno0 kako sam uspjela preskočii tvoje stranice. Ima tu što da se vidi i pohvali
Od sada ču ćešće navračati......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 17:21
Lora, Smail hvala Vam što ste navratile i svratile :)! Neću čekati Božić hahaha iako, ne mogu vam opisati koliko se veselim bjelini, konačno :)! Svakako sam tu sa novim fotkicama jedino što čekam jednu biljčicu još par dana pa da je uslikam u svoj njezinoj razbarušenosti :)

Veliki, ali baš veliki pozdrav svima :D 
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 09:03
Pa dobro ženska di si ti nestala ? smile60
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 00:46
Anastazija ... Tongue

Evo me... nemam vremena u zadnje vrijeme, a i kišica pada pa sam kao puž, sakrila se u kuću i uživam u toplini radijatora :). No danas sam se malo prošetala, a navečer.. hm... čaša vina i vatrica :)... Malo jeseni, prije zime Smile

PS. ako su vam slikice premalene, kliknite na njih pa će postati veće :)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

i večer sa čašom crnog vina :) (naravno :))

1.

2.

3.

Jesen je divna i neobična... nadam se da se grijete i udovoljavate malim hedonistima u sebi... život je sada :)

Pozdrav veliki veliki svimaTongue

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 02:37

smile227

Malaluna, prvi puta sam zalutala u tvoj vrt, i kaj sada reči!!! smile227smile227smile93
Prekrasno odabrano bilje za red u neredu ili nered u redu!!!  A rezultat je isti - prekrasna bajka koju je napisala tako draga osoba, osoba koja voli biljke, životinje, ljude!!!
O ZS za sada ni riječi osim pitanja: nisi li rekla da si rođena sa rogovima a krila stavljaš po potrebi?  pa prvo ih pojuri sa rogovima, onda lijepo staviš krila i ostaviš ih otvorenih gubica da se bore za malo zraka!!!

Iako sam nova na forumu, nije mi jasno kako prije nisam uletila u tvoj podsljemenski raj!!!  Pa još ostavljaš čaše sa crnim vinom po vrtu!!!

Imaš prekrasnu oazu mira, stekla si još jednog obožavatelja tvog biljnog blaga, mislim da ti je dovoljno ako ti kažem da sam se zaljepila na stolicu i ne mičem se dok još jednom ne vidim sve u čemu uživaš!!!!  A  i sat je kada bih trebala već naveliko spavati ali sada ću barem mirno spavati jer sam pohvatala sav spokoj u tvom vrtu, nadam se da neću sanjat zs, jer ipak ima milion prekrasnih stvari u tvom vrtu koji se moraju sanjati!!!!!

Pozdrav i nestrpljivo čekamo nove sličice- ali većeg formata od ovih zadnjih!!!!

smile170  PRESLATKI VRT, SAN SNOVA!!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 20:14
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

smile227

Malaluna, prvi puta sam zalutala u tvoj vrt, i kaj sada reči!!! smile227smile227smile93
Prekrasno odabrano bilje za red u neredu ili nered u redu!!!  A rezultat je isti - prekrasna bajka koju je napisala tako draga osoba, osoba koja voli biljke, životinje, ljude!!!
O ZS za sada ni riječi osim pitanja: nisi li rekla da si rođena sa rogovima a krila stavljaš po potrebi?  pa prvo ih pojuri sa rogovima, onda lijepo staviš krila i ostaviš ih otvorenih gubica da se bore za malo zraka!!!

Iako sam nova na forumu, nije mi jasno kako prije nisam uletila u tvoj podsljemenski raj!!!  Pa još ostavljaš čaše sa crnim vinom po vrtu!!!

Imaš prekrasnu oazu mira, stekla si još jednog obožavatelja tvog biljnog blaga, mislim da ti je dovoljno ako ti kažem da sam se zaljepila na stolicu i ne mičem se dok još jednom ne vidim sve u čemu uživaš!!!!  A  i sat je kada bih trebala već naveliko spavati ali sada ću barem mirno spavati jer sam pohvatala sav spokoj u tvom vrtu, nadam se da neću sanjat zs, jer ipak ima milion prekrasnih stvari u tvom vrtu koji se moraju sanjati!!!!!

Pozdrav i nestrpljivo čekamo nove sličice- ali većeg formata od ovih zadnjih!!!!

smile170  PRESLATKI VRT, SAN SNOVA!!!!

Draga freeland44, hvala ti drago mi je da ti se sviđaTongue! Danas sam 1x nakon puno mjeseci bila samo na vrtu i šljakala, premiještala, planirala.... maaa... užasno me bole leđa! Ali... promjena će valjda bit vidljiva!

Što se tiče sličica morati ću se obratiti administratoru jer mi cvijet.info šalje poruku Error i ne mogu ih postaviti (za sada) drugačije... budemo sredili i to!

Hvala ti na divnim riječima i šaljem ti veliki pozdrav Tongue
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 22:49
Pa i malaluna nam se probudila ispod Sljemena, prekrasne slike, trebaš češće biti na forumu.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 13:17
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Pa i malaluna nam se probudila ispod Sljemena, prekrasne slike, trebaš češće biti na forumu.

Hvala smail Tongue! Ma inače sam bila češće ali sam već više od mjesec dana prepuna obaveza pa ništa ne stignem, pogotovo na vrtu jer kada tamo zapnem to traje satima i danima :)! Ne stignem čak niti posjetiti neke drage ljude ( napr. Baka B. ) :( ... Aliii neću se buniti :))))

Pozdrav svima, najveći i uskoro sam opet tu ... smile79
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 15:55

Samo ti budi marljiva-  smile158, a ondasmile159 pa malo smile161 sad je dobro vrijeme. Kad poželiš kavicu... znaš.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 15:59
Malaluna, lijepo je da si opet tu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 17:54
Kako su ti lijepecrvene ribice.
Daj nađi način da postaviš velike slike, možda preko photobucketa...Jer imaš zbilja što pokazati!Clap
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 19:28
 Evo i mene konačno u tvom vrtu. Prošla sam ga solo od prve do posljedne stranice i ostala očarana ljepotom vrta i njegovih stanovnika. 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 22:21
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 01:13
Daj nove slikice, jako smo nestrpljivi, barem ja.....
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.