Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 125> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() slike su ti za 5!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Jagoda po prvi, ja po hiljaditi put
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nisam još bila u ovom vrtu, ali sad kad sam svratila biti ću redovan gost, jer ovo je nešto posebno, ovo je botanički vrt....Komotno možeš staviti tabelu BOTANIČKI VRT i za razgledavanje naplaćivati ulaznice...Ima puno lijepih vrtova na našem forumu, ali ovo je
![]() Jedno pitanje za kraj jesi li po struci agronom ili cvjećer i na kolikoj se površini proteže tvoj vrt?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Moja duša se uvijek rastuži kad vidim ovakav raj na zemlji,ma koliko god da se trudim ne mogu postići ni dio te bujnosti i raskoši,iskreno moje divljene za takav vrt
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prvi put ostavljam trag u tvom vrtu. I sad se pitam koje riječi da upotrijebim, a da iskažu moje divljenje prema svemu viđenom. Možda je to Lantana najbolje dočarala kada je rekla da je kod tebe sve zelenije, nebo posebno plavo...
Čini mi se da ovo nije vrt samo za tvoju dušu, nego i za naše... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Samo ime koje si dao vrtu najbolje ga opisuje |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vrt za meditaciju!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakvih sve tu biljaka ima, a sve tako lijepo usklađeno. Divota.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako je uživam uvijek kad staviš nove slike, kao da je kod tebe sve zelenije i nebo je posebno plavo, a motivi iz tvog vrta prekrasni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau,koji vrt
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prekrasne fotografije,kombinacije,cviječe.zaista sam uživala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |