Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jos se drzi manci,mada je ovih dana bas bas hladno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....malo sam pogledala sto si radila na jesen....
![]() ...kako ti je mediteranski vrt podnio zimu??
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U dugoročnoj prognozi kod nas vele da će za kojih tjedan dana biti temperature i do 10 celzijevaca!! Nadam se da je to točno, a nadam se da će dio tih celzijevaca i do tebe stići...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ako ova hladnoca ovako nastavi citav mjesec necu bas nista raditi u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala ti draga Gioo na podsjetniku za veljaču, ja ću ga samo "prepisati" u moje sjećanje i krajem veljače napraviti sve što si napisala..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
e smrcko moje biljke jutros ovako izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nisam ni vidjela zadnje slikice, prekrasno izgleda. Pravi dizajn
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
draga Anaida nista i ne radim
![]() upravo listam cvj.casopis,i sva sam se raspametila od ljepote...jedva cekam da zavrsi zima. evo malog podsjetnika za mjesec veljacu: - orezati stabla koja cvjetaju ljeti(surucica,plava rutvica ili lj.jorgovan) -od ostataka napraviti sadni materijal, -perene zasejati u tople leje ili u kutije za sadnju u sobi, -za suncanih dana zasjenciti osjetljive zimzelene biljke, -muskatle(djirane)koje su prezimele skratite na 2-3 prsljena svaki izdanak.Od kraja mjeseca stavite ih na svjetlije i toplije mjesto i umjereno zalivajte -balkonske biljke zasijte -orezati hortenzije -zjevalice,petunije i paprika ubrajaju se u prve biljke koje treba zasejati od veljace. sto se tice sejanja pricekacu kraj mjeseca,jos mi je nekako rano ![]() |
|
![]() |
|
Gio, zavirila ja opet u tvoj dnevnik radova ali tebe mi nema tu!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Krasne vrijedne slikice!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
wow koliko posla ali vjerujem sa oduševljenjem obavljenog već mi se sada sviđa i jedva čekam proljeće da sve vidim kad razraste i procvijeta
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
gioiaa prekrasno je već sad, a mogu misliti kako će to biti tek na proljeće.kad to tvoje zlatne ruke rade mora biti extra.svaka čast.
|
|
![]() |
|
ruze stablasice,alhemila molis,salvia numerosa
![]() Uploaded with ImageShack.us pored festuce g.i carexa i campanula ![]() Uploaded with ImageShack.us Persicaria affinis ![]() Uploaded with ImageShack.us lj.jorgovan i campanula ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
kamelija smjestena u teglu
![]() Uploaded with ImageShack.us bijeli lj.jorgovan posadjen ![]() Uploaded with ImageShack.us posdila sam i plavi lj.jorgovan al ga nisam uslikala. koraljni zvoncici nasli svoje mjesto pored magnolie ![]() Uploaded with ImageShack.us u blizi je i hortenzija hosta dobijena kao poklon ![]() Uploaded with ImageShack.us presadjene rudbeckie i grancica ![]() Uploaded with ImageShack.us geum feurball ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us napokon i campanula posadjena u mom vrtu ![]() Uploaded with ImageShack.us geranium s.vision violet ![]() Uploaded with ImageShack.us campanula opet ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava si vrjednica. I Gio pa ti postaješ pravi dizajner vrta
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stigle i trajnice
![]() ![]() -Caramel Heuchera -Heuchera Palace Purple -Geranium sanguinem Vision violet -Alhemila molis -Campanula carpatica -Geum eurball -Lyhnis x Heageana -Salvia numerosa Blaukonigin -Hajducka trava crvena paprika -Persicaria affinis -Ehinacea Purpurea I odmah su posadjene,nesto sam opet premjestala,sredjivala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bravo za vas dvije!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ruze stigle,i vec su posadjene
![]() ,naravno imala sam pomoc,bez MKM ne bi nista uradila. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |