Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 76> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jupiiiiiiiiiii još jedna Hercegovka.Dok tikvić ne dođe ja potpisujem tvoje riječi ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-pozdravlja vas još jedna "kršna" Hercegovka,jest da nemam o ni kuću ni okućnicu,ali imam druge hobije pa uživam u njima...
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a koliko nas ima.....koliko nas ima... mene to baš veseli!!!!! Hercegovke se skupile u Hercegovačkom vrtu! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je puno cvijeta i boja u kasnojesenjim danima tvojeg vrtića!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdravi veselim Hercegovkama!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Triša i Fani
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Smail, Lantana i za vas
![]() Magnolija drago mi je da se cvijeće primilo, a za poslušnicu ne bini , bit će druga na proljeće ![]() Gio i Vilmač i za vas ![]() Alisa , Kika i Anaida vama šaljem mnogo |
|
![]() |
|
![]() Draga Freland hvala ti u ime svih Hercegovki i jedan ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opet sam malo virnula da vidim dature!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Daura ,ona prva ,je prekrasna,a lantane su ti isto lipe
![]() |
|
![]() |
|
Suncee
![]() Mira ako ti se ona datura svđa, a nemaš je, mogu ti poslat sjeme. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Preljepo...samo da pitam u kakvom su stanju tvoje kockavice sada....dali su proklijale??? Ja sam svoje posadio u posudu i još ništa...pozdrav...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
![]() Antune kockavice će počet nicat tek početkom travnja. Strpi se malo, sigurno će ti niknuti a vjerojatno i procvijetati. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
datura duplična je divna, a žute brugmansija
![]() mislim da sam sada shvatila razliku, jer bilo je nekakvog natezanja oko toga da su brugmans. i dature isto cvijeće |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelistala sam tvoje stranice, predivan vrt, prekrasne biljke, jednostavno nema tu izuzetaka, sve je fantazija
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja ponovo navratila da malo uživam u cvječkama,jer kod mene sve je sklonjeno u kuću što je trebalo a vani malo šta cvjeta,ipak je kod mene zima počela,pa ću češće svračati u sunčane krajeve i uživati
|
|
![]() |
|
Mari, Moon, Sarajka
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |