Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrašno!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Slatki patuljci a Lave još slađa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Patuljci su usrećili Lave
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko je Lave sretna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Snjeguljica, patuljci i Boro
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I da, unaprijed čestitam na 100-toj stranici
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pozdrav veseloj ekipi , baš su slatki svi zajedno. Nadam se da su se do sada svi smjestili i da im je ugodno. Cure , morat ćete se jako potruditi da im bude dobro jer oni su stigli od predragih ljudi i sigurno su poprilično razmaženi i velikih prohtjeva. Ali vas dvije se nedajte - možete vi to ! Sretno !
![]() |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Drage Duda & Lave, sa veseljem smo razgledali fotke i uočili ozračje koje je vladalo pri dolasku naše ekipe. Nadam se da su se pristojno ponašali (kod patuljaka se nikad nezna, jer su pomalo otkvačeni, iznenađenja su uvijek moguća). Kad su već spomenuta iznenađenja, vidi se da je njih uspjela iznenaditi kornjača Bora. Kako kažeš, Lave voli sve u vezi sa vilama i anđelima, onda Zvončica (ja sam ju tako doživio) iako intuitivan, nije bila pogrešan odabir. Drago nam je da su neki iz ekipe već dobili svoja mjesta i zaduženja. Uopće ne sumnjam da će se svi oni među vama super osjećati, a i i živa u termometru na + 20o C, a kod nas danas – 2o. Neka vam vaši patuljci svakodnevno prenose dobre vibracije koje smo vam uputili sa njima.
Lavandi poseban pozz od Cimi i mene sa željama za brzo ozdravljenje. ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle veliko HVALA Cimi i Inox što su nagovorili ekipu da se prebace malo na obalu i uvesele jednu malu djevojčicu...a sada je veliki zadatak pred nama moramo im dati imena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nemam šta dodati, već je sve rečeno i pohvaljeno.
Baš mi je drago da si posadila rogač, to je tako lijepo stablo - kod nas ga zovu karuba. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baka,anči,sunceeee
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Duda Lave krasno je kod tebe!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Podpisujem Baku ,sve je rekla što treba !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoja je kuća s vrtom a sad i parkingom doista privlačna za lijepi odmor.
Malecka je slatka curička, a raste bome kao iz vode.
Ja ću još pohvaliti i medenjake... šteta ih je pojesti kako su ti lijepo ispali!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
freeland..nedaj se smest sam dojdi jer kod kod nas na parkingu jedan kantun je in tam svi stanu i poslikavaju se
![]() e moja saro kad dalmoši vide patuljke u vrtu gotova sam ionako glasim za čudakinju (fizički radim..zamislite
![]() ![]() gospina travo kod mene je zaista jedan od najljepših pogleda pogotovo sa najgornjih balkona
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
O, joj, kakav pogled!!!!!!!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |