Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 18:38
smile169svima koji nas posijećuju velika pusa sa suncem okupanog Murtera danas ponovno ljetno vrijeme pa smo opalili ribe na gradele  i ručali smo vani na terasi bilo je vruće kaj vrag...kad poštar cin cin hehe pa to tandem Perla&baka Bea poslale paketičććććććć juhuuuu(Perla odabir ti je +5).. veselile smo se opet Lave i ja za svaku je bilo iznenađenja pa ja velim mojoj Lavadi pa dobro ko je tu aktivan član ja ili ti  a gleda ona pa veli pa mama nas dve mi smo ti ekipa LOL ....e i onda opet malo kasnije doša opet poštar kaže skužajte malo sam zaboravia i ovaj paketić jupiiiii opet od Cimi i Inox reznice vinove loze...auuu koliko veselja u ovih par dana ma nema ništa ljepšeg od sadnje po ljepom danu...hvala vam svimaaa 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 08:35
prekrašno!!!!!!!Tongue
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 08:30
Slatki patuljci a Lave još slađa! 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:33
Patuljci su usrećili Lave Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:29
koliko je Lave sretna ,patuljci su preslatki,i Boro naravno,a za tvoju klincezu
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:19
Snjeguljica, patuljci i Boro
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:47
I da, unaprijed čestitam na 100-toj stranici Clap !
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:46
Pozdrav veseloj ekipi , baš su slatki svi zajedno. Nadam se da su se do sada svi smjestili i da im je ugodno. Cure , morat ćete se jako potruditi da im bude dobro jer oni su stigli od predragih ljudi i sigurno su poprilično razmaženi i velikih prohtjeva. Ali vas dvije se nedajte - možete vi to ! Sretno !

smile79
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:07
Drage Duda & Lave, sa veseljem smo razgledali fotke i uočili ozračje koje je vladalo pri dolasku naše ekipe. Nadam se da su se pristojno ponašali (kod patuljaka se nikad nezna, jer su pomalo otkvačeni, iznenađenja su uvijek moguća). Kad su već spomenuta iznenađenja, vidi se da je njih uspjela iznenaditi kornjača Bora. Kako kažeš, Lave voli sve u vezi sa vilama i anđelima, onda Zvončica (ja sam ju tako doživio) iako intuitivan, nije bila pogrešan odabir. Drago nam je da su neki iz ekipe već dobili svoja mjesta i zaduženja. Uopće ne sumnjam da će se svi oni među vama super osjećati, a i i živa u termometru na + 20o C, a kod nas danas – 2o.  Neka vam vaši patuljci svakodnevno prenose dobre vibracije koje smo vam uputili sa njima.
Lavandi poseban pozz od Cimi i mene sa željama za brzo ozdravljenje.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 20:08
LOLi evo nakon dugog puta ekipa je sretno stiglaaaa

naravno da je palo i upoznavanje sa kornjačom Borom

a ovaj anđelić je došao kao pasant ovoj slikici
kao što se vidi moja klinceza strašno voli sve šta ima veze sa vilama i ađelima
dakle ovaj patuljčić je več našao mjesto koga će čuvati
a ovaj se je smijestio među čuvarima kuće
dakle veliko HVALA Cimi i Inox što su nagovorili ekipu da se prebace malo na obalu i uvesele jednu malu djevojčicu...a sada je veliki zadatak pred nama moramo im dati imena  

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 14:08
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

smile219!!!

!smile58Tebi a Lavi smile75!!!!  Sto posto je medenija od medenjaka, ma kako medeni oni bili!!!!
znaš najgore je šta je ona svijesna da je medena i to vrlo mudro koristi ,mene mijesi ali tatek joj je poligon za treniranje LOL...jednom sam spomenula kaj mi je rekla-pa mam nemreš se ljutit na mene kad sam medena-jučer nam je rekla da ona odlazi iz ove kuće jer joj je dosta tate koji je nerazumije i nesluša a ja je neslušamstalno nešto radim...ona kad nešto oće reć moram sve pustit i netremice gledat ju u oči LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 14:02
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Nemam šta dodati, već je sve rečeno i pohvaljeno.
Baš mi je drago da si posadila rogač, to je tako lijepo stablo - kod nas ga zovu karuba.
znaš ovdije ga uopće nema najvjerojatnije jer ga niko nije zasadio,ove sam dobila iz sijemenki ,već sam bila dobila pravo malo stabalce i posadila naivno kod sveki uz ogradu gdje ne bi smetalo nego bi baš sakrila ružni zid..dobio je čak i dve mahune naravno da nije uspio preživjet,jakooo joj je smetao pa ga je bacila,tako joj je smetala i krasna nešpola pa divni avokado....žao mi je jer dolje u makarskoj je toplije od ovdije,neka ovi su moji na mojoj zemlji rastu lakše jer zemlje u stvari ima vrlo malo ali nadam se da će jednog dana isto dati mahunice Big%20smile,imam i krasan badem bez tvrde kore al je muka mi sad gdje ga posadit a voljela bih posadit i kaki sam neznam isto gdje...eto šta mene muči nedostatak zemlje LOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 12:34
smile219!!!

!smile58Tebi a Lavi smile75!!!!  Sto posto je medenija od medenjaka, ma kako medeni oni bili!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 11:02
Nemam šta dodati, već je sve rečeno i pohvaljeno.
Baš mi je drago da si posadila rogač, to je tako lijepo stablo - kod nas ga zovu karuba.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:34
baka,anči,sunceeee smile78 hvala vam a medenjaci su zaista fini ,kad dođe na nas red da donesemo kekesiće u vrtić nas dve raspalimo i napravimo medenjake ..apsolutno bolje nego kupovno
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:14
Duda Lave krasno je kod tebe!  smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 22:06
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Tvoja je kuća s vrtom a sad i parkingom doista privlačna za lijepi odmor.
Malecka je slatka curička, a raste bome kao iz vode.

Ja ću još pohvaliti i medenjake... šteta ih je pojesti kako su ti lijepo ispali!

Podpisujem Baku ,sve je rekla što treba !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 18:59
Tvoja je kuća s vrtom a sad i parkingom doista privlačna za lijepi odmor.
Malecka je slatka curička, a raste bome kao iz vode.

Ja ću još pohvaliti i medenjake... šteta ih je pojesti kako su ti lijepo ispali!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 14:57
freeland..nedaj se smest sam dojdi jer kod kod nas na parkingu jedan kantun je in tam svi stanu i poslikavaju se LOL. moš naplaćivat..
e moja saro kad dalmoši vide patuljke u vrtu gotova sam ionako glasim za čudakinju (fizički radim..zamislite Wacko a iz metropole sam) kakvih komentara sam čula nemožete vjrovat al jedan mi je najbolji ..to priča domaća dama kojih 20g naočale pukla na nos one koje zgledaju na muhu pol lica joj nevidiš..veli ona meni  e šinjorina da ja imam taku kuću ja nebih ništa radila...e i šta da joj čovjek na tako glupu konstataciju odgovori...u iščekivanju smo dolaska malih domaćih LOL šta su odlučili da idu na bauštelu na more...
gospina travo kod mene je zaista jedan od najljepših pogleda pogotovo sa najgornjih balkona  
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 12:23
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ma vidiš Duda da uvijek ima po vrtu lijepih motiva za slikanje. Ova slika mi je super [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://i510.photobucket.com/albums/s348/Duda-Lave/181010020.jpg" />divlj

O, joj, kakav pogled!!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.