Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 20:08
LOLi evo nakon dugog puta ekipa je sretno stiglaaaa

naravno da je palo i upoznavanje sa kornjačom Borom

a ovaj anđelić je došao kao pasant ovoj slikici
kao što se vidi moja klinceza strašno voli sve šta ima veze sa vilama i ađelima
dakle ovaj patuljčić je več našao mjesto koga će čuvati
a ovaj se je smijestio među čuvarima kuće
dakle veliko HVALA Cimi i Inox što su nagovorili ekipu da se prebace malo na obalu i uvesele jednu malu djevojčicu...a sada je veliki zadatak pred nama moramo im dati imena  

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:07
Drage Duda & Lave, sa veseljem smo razgledali fotke i uočili ozračje koje je vladalo pri dolasku naše ekipe. Nadam se da su se pristojno ponašali (kod patuljaka se nikad nezna, jer su pomalo otkvačeni, iznenađenja su uvijek moguća). Kad su već spomenuta iznenađenja, vidi se da je njih uspjela iznenaditi kornjača Bora. Kako kažeš, Lave voli sve u vezi sa vilama i anđelima, onda Zvončica (ja sam ju tako doživio) iako intuitivan, nije bila pogrešan odabir. Drago nam je da su neki iz ekipe već dobili svoja mjesta i zaduženja. Uopće ne sumnjam da će se svi oni među vama super osjećati, a i i živa u termometru na + 20o C, a kod nas danas – 2o.  Neka vam vaši patuljci svakodnevno prenose dobre vibracije koje smo vam uputili sa njima.
Lavandi poseban pozz od Cimi i mene sa željama za brzo ozdravljenje.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:46
Pozdrav veseloj ekipi , baš su slatki svi zajedno. Nadam se da su se do sada svi smjestili i da im je ugodno. Cure , morat ćete se jako potruditi da im bude dobro jer oni su stigli od predragih ljudi i sigurno su poprilično razmaženi i velikih prohtjeva. Ali vas dvije se nedajte - možete vi to ! Sretno !

smile79
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 21:47
I da, unaprijed čestitam na 100-toj stranici Clap !
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:19
Snjeguljica, patuljci i Boro
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:29
koliko je Lave sretna ,patuljci su preslatki,i Boro naravno,a za tvoju klincezu
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 22:33
Patuljci su usrećili Lave Clap
život je more
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 08:30
Slatki patuljci a Lave još slađa! 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 08:35
prekrašno!!!!!!!Tongue
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 18:38
smile169svima koji nas posijećuju velika pusa sa suncem okupanog Murtera danas ponovno ljetno vrijeme pa smo opalili ribe na gradele  i ručali smo vani na terasi bilo je vruće kaj vrag...kad poštar cin cin hehe pa to tandem Perla&baka Bea poslale paketičććććććć juhuuuu(Perla odabir ti je +5).. veselile smo se opet Lave i ja za svaku je bilo iznenađenja pa ja velim mojoj Lavadi pa dobro ko je tu aktivan član ja ili ti  a gleda ona pa veli pa mama nas dve mi smo ti ekipa LOL ....e i onda opet malo kasnije doša opet poštar kaže skužajte malo sam zaboravia i ovaj paketić jupiiiii opet od Cimi i Inox reznice vinove loze...auuu koliko veselja u ovih par dana ma nema ništa ljepšeg od sadnje po ljepom danu...hvala vam svimaaa 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 20:50
Bravo za veselu ekipuClap
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 00:03
Pozdrav Duda-Lave, nakon duže vremena...Drago mi je da je kod tebe pravo ljeto, neka bude još lijepog vremena prije dosadne zime....I kod mene je lijepo i toplo pa je gušt biti vani u prirodi...Ja sam danas brala marune i gljive i uživala na suncu....
Prekrasni su ti patuljci, a tvoja princeza je jako izrasla, tj raste kao iz vode....Kod tebe sve još cvjeta, a boje jeseni su wow ....Čitam da si posadila rogač, daj stavi koju slikicu jer nisam nikad vidijela kako stablo izgleda...Kako ti je kamelija, čini mi se da imaš jednu, zar ne?smile46TongueTongueWinkBig%20smile
sutra je novi dan
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 10:52
jagodo nema brige danas ću poslikati rogač,kamelija se drži što bi rekli nivrit ni mimo no valjda joj kod mene treba duže da se prilagodi...ja nešto imam za tebe što si me tražila ali nikako da  čopnem našeg vanjskog suradnika iz Rijeke  da ti to donese ali mislim da bude možda ovih dana došao pa te na vrijeme obavijestim
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 21:33
dragaa pa kod tebe je puno lijepih poklona Thumbs%20Up ma zarazit će nas Cimi i Inox skroz na skroz LOL
znači malička je već svijesna svoje moći? sretnooo LOL ali stvarno zrači i preslatka je Thumbs%20Up
načula sam da dolaziš u zg oko Božića...odlično jer imam nešto za tebe što sam ti obećala na proljeće Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2010 u 22:30
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

dragaa pa kod tebe je puno lijepih poklona Thumbs%20Up ma zarazit će nas Cimi i Inox skroz na skroz LOL
znači malička je već svijesna svoje moći? sretnooo LOL ali stvarno zrači i preslatka je Thumbs%20Up
načula sam da dolaziš u zg oko Božića...odlično jer imam nešto za tebe što sam ti obećala na proljeće Wink
joj ak nisam posenilila znam kaj jeeee Embarrassed...pa naravski da se vidimo za Božić..pa jedva čekam da vas sve vidim
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 08:51
E baš je gušt bio gledati ove vesele sličice s Lavandom u centru, okolo sve simpa lišca patuljaka, pa kornjača....Thumbs%20UpClap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 11:07
malo zalaza sunca Big%20smile
Lantanine pacifičke krizanteme se spremaju cvasti
lozici sad nemogu odoljet ..divne su  boje
 a ovo su moji mali rogači izašli iz sijemenki,imam ih 4 grmića nadam se da će porasti barem u prave grmove jer je on u stvari drvo
evo jagodo, nije baš da luduje od rasta nekako je statična
 kumkvatu se veselimo
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 11:44
poslikale smo mirtu prije nego što smo je pobrale
ružmarin je cvao kao lud 
ova kamenjarka dost ofucano zgleda al dala je lipi rozi cvetek
Otok tvoja aloica se smijestila nadam se da će guštat u dobrom društvu
i malo mix sukija iz "peke" a tu se malo ugurala i bacopa
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 12:35
 Lave i njezino društvo su stvarno preslatki, a vrt i njegovi stanovnici kao i uvjek predivni.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2010 u 02:18
Dudo imala sam noćnu šetnju kroz tvoj vrt....Oduševio me je rogač, vrlo lijepa biljka.Vidim da mirta ima plodove, slični su borovnicama, zar se jedu?
Kamelija ti nije tako loša kao što se žališ, jedino izgleda da nema cvjetnih pupova...Možda se je navikavala na novo mjesto. Tako je jedna moja bijela koju sam premjestila u vrt ima samo jedan pupoljak....Što se može više sreće iduće godine...smile64
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.