Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 241242243244245 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene nakon prve velike i prave jesenje bura. Sve je nosilo, more se pjenilo, a danas opet lijepo vrijeme.
Stefi draga pa di si ti tako dugo, drago mi je da si opet tu, a i vidimo se na zimu Ivna ja nisam sigurna da je ovo tvoje mirta, mirta, barem ova nša što raste na divlje, ima malo šiljaste listove, a plodovi su joj tamno plavi. Mira i kod mene je bura pomela ono što joj se našlo na putu Mali kaktus, Drenova, Anaida, Sunceee, Kamailica, Proljeće, Gio, Moon, Vilmač, Antonija, Smail i Anči Danas malo drukčija reportaža, malo morskog ugođaja, MM išao na ribe s prijateljem, ha,ha vjerojatno se pitate di je ulov, samo jedna lignja, za Slavonca dobro, ali zato ima slika... Ukrcaj Isplovljavanje s mrežama Zlatni rat u pozadini malo pripode Litice na zalasku ... i povratak u sumrak, mreže su bačene i dižu se ujutro |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Lantana ,radujem se i ovim slikama ,a ulova ce biti drugi put
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike
Lozica ima oćaravajuću boju.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, fenomenalne slikice!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna reportaža lantana! slikice za 10!!!!!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo si nam ovo dočarala, prelijepe slike pokazala, ali se nadam da ćeš pokazati i ulov od jutros
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh kor romantika predivno
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja uvijek govorim da je na moru lijepo u svako godišnje doba, ti to dokazuješ ovim slikama
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na malo morskih slika. Jedva čekam ljeto :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more, ljudi i obale i moram nadodati, predivno cvijeće
draga Lantana, ti si guru bila i prije ovih 5000, tako da je ovo samo potvrda uvijek je veliki gušt prošetati tvojim vrtom |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, odusevljena sam tvojim vrtom kao i ovim jucerasnjim slikama.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jugo, bura, pa bonaca, sve iz tvoj kantuna ima svoju draž
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si nam dočarala morski ugođaj,odmah mi je bilo toplo iako je danas i kod nas bilo ugodno
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe se sve zari (nemam slova s kvacicom na ovom kompu, op.moja),
a more je prekrasne boje skoro mi je lipse zimi nego ljeti, mora da je bura ocistila vidike, pozdrav vama tamo a Grkljani su dosli k vama, pa ce onda i Rimljani, nista ne brini, najvaznije da mozes na posao, bolje nego na bolovanje |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas su se dignule mreže i bilo je ulova, dva morska specijaliteta škarpina, koja usput rečeno izgleda grozno, ali je jako fina za jesti i sipa meni osobno draža i od lignje.
Škarpina Sipa i još slika Zlatnog rata gledano iz mora, ogromna je to količina žala, 600 metara sa svake strane Mari ti me uvijek nasmiješ svoji komentarom, kratak je ali jasan bolje i raditi nego biti na bolovanju, ma kako ti samo padne na pamet Hvala svima na posjeti, ide vikend, malo ćemo raditi u vrtu, moram obrati masline, malo poreziti, pa će biti i koja slika cvijeća poslije ovih morskih |
|
život je more
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam malo virnula!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh,kad ce ljeto
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sipa njam,njam !
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala u morskim slikicama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 241242243244245 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |