Obiteljsko dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
Jelle ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, danas kada sam išla na groblje prošla sam kraj tvoje (obiteljske) kuće i iznanadila se vidjevši da pred ulazom još uvijek imate rascvjetalo, ljubičasto cvijeće? Kako je to cviječe koje još sada cvijeta? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno dvorište
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mari , bila sam ti u gostima a da me nisi ni vidjela ! Mogu ti reci da mi se je sve dopala ! Doci cu ja negdje opet !
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prektasan malo starinski i vrlo romantičan vrt
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Mari
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
drago mi je, javi se drugi put da se nađemo |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to cvate clematis, moram slikati ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo ispricana prica, meni je u selu gdje mi je vrt zivio jos prajed, pa baka, pa tata i sad ja i od nagodinu moj sin koji se zeni i misli si tamo srediti nasu novu kucu koju smo mm i ja napravili, a ja i muz u maminu i tatinu nigdje se ne osjecam tako dobro kao na tom komadu zemlje puno te pozdravljam....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam došla provest malo vremena kod tebe i tvoje tople obitelji, eto toliko, veliki pozdrav.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prvi put sam prošetala ovdje i mogu iskreno reći da mi se dopada!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mari, hvala i tebi, prekrasne slike si nam poklonila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nema ništa novog u vrtovima, pa evo za vas jedan filmić od mene
http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-00d9-2332-e62e |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divne slike Mari! mora da si od mame naslijedila ljubav za cvijeće, grob si joj tako lijepo ukrasila.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno Mari ja sam 12.4. inače je mojoj mami bio rođendan bila na grobu i iznenadila se mama je umrla prije 10 god, a tata lani u 8 mj i kako su zakapi njega nisam oćekivala ništa od cvijeća kad tamo cijeli grm narcisa žuto bijelih cvjeta , tri krupna tamno plava zumbula, nikla vučika sjeme doletjelo sa susjednog groba, krizantema koju sam na svesvete ukopala sa loncem ozelenila prekrasan prizor pored onog umjetnog koje inače nevolim žao mi je što nisam imala fotić i sad sam u dilemi dali da stavim ploču ili ne ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |