Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 43> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već sam pitala u par vrtova, neznam čijim a nisam zapisala, ali ove gazanije, sa srebrnim listovima, su trajnice i unosiš li ih u kuću ??? Da li se može doći k tebi na kućnu terapiju, nije da virtualna ne djeluje, ali......... ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ivna baš je lijepo pregledavati tvoje biljkice koje će se zimi odmarati u kući, vjerujem kao i free da i tu imaju terapijski učinak kad su tako lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako zavidim svakom tko ima ovako veliki prostor za biljke. Hodnik ti je prekrasan, vjerujem da kad biljke krenu van ti se čini pusto!
![]() Dakle sad seliš terapiju u kuću!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ivnice cvećeko ti je lijepo, ali onaj čup traži tvoju ruku za utrdjenjem.Ako nemaš nesto posebno, za rditi, prihvati se čupa, ali da znaš i ja imam jednoga i čeka bolje dane, jer ce trebati puno puno laka i salveta.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam se ugrijala u toploj cvjetnoj kućici!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koja divna guzva u tvom domu
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Ivna od kada nisam bila kod tebe, vidim cvijeće je spakirano u kući i čeka proljeće, napravila si pravu gužvu,pa sada može baš i snijeg ako hoće.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kada otvaraš kučnu ordinaciju!!! Jel se teba zapisati za broj kao kod moje doktorice, da nebude u 14h a na red dođeš u 18h.
Ali kod tebe se vrijedi načekati jer tvoja terapija djeluje!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ivna, u mojoj temi napisala si da živiš u podnožju "male grude" od 1000 m, gdje zna zahladiti tako dobro da prorade sinusi. Ma draga moja, tebi ne može ništa biti - ova tvoja terapija liječi od svih bolesti. Pogledavši vrt, zaključila sam da je naziv teme - pun pogodak.
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
joj kakva krasna sumica al bi ja tu zavirio i popelceriso....:D
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad sam primijetila da nisam pohvalila tvoj roštilj koji se je ovo ljeto lijepo popunio,očito biljčicama paše gužva
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovog ostića kojeg sam ostavila jedinog u svom vrtu sam slikala prije tri dana, cvjetao je usprkos hladnoći i mrazu
![]() a večeras moj bazen izgleda ovako ![]() ![]() malo zimskog ugođaja slikanog s balkona (koji me baš i ne veseli ) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
konačnoooo,ostić ti je baš lijep, zašto je osto sam, nije valjda da baš se sve i lukovice moraju unutra
lijepe su ti slike zimskog ugođaja, ali samo kao slike, to ti ni mene ne veseli |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe snježne slike,pa tebi se ostić ne bu smrznul vani?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ivna ove snježne slike naprosto zvuče... čuje se zvon praporaca, zvonjava crkvenih zvona i narod hrli na ponoćku!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Antonija, sve (osim ovog) ostiće sam unijela unutra , kao i većinu bilja, one koje nisam mogla a "zimogrozne" su (kao i ja uostalom
![]() ![]() Kaktusiću, bude se smrznul (a mislim da već i je ![]() ![]() Baka, ja niš ne čujem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ja posjeti tvoj vrt i on me potpuno opčini.Hibiskusi,gazanije ukrasne koprive ma neću da nabrajam sve je prekrasno.Svaka čast prava terapija.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |