Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 66> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo malo svježih fotografija jeseni na salašu:
1. Dobio sam magnoliju, Božju šljivu (tako taj grm zovu kod nas) i keriju. Posadio sam ih u velikom vrtu i u kružnom vrtu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinjorita Lasta je u petak jedva hodala od svog stomačića....
![]() .... da bi me istog dana u 19.30 u njezinoj korpi dočekalo "sedmero malih". Baš kao u Jesenjinovoj pjesmi.
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Sjeme gonfrena je skoro pa sazrilo. Uskoro šaljem.
Za sada su mi adrese poslali:
Smail
Medvjed34
Fany54
Sunceeee
Anči39
Oni koji su se javili da im treba sjeme, a nisu poslali adresu, molim da ju pošalju što prije
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ooooooooo pa bilo je burno za vikend upravo kako si i u petak najavio, malecki su preslatki, a sirota Lasta se namučila 7 ih je nosila. i da salaš je krasan prekrasan, ali ko sad o salašu da razmišlja
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za Lastu i sedam malih Lastana
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Veliki pozdrav tebi, a mališanima neka bude sa srećom. Moja pekinezerica je prije par mjeseci oštenila šestorke. Svi živi i nadam se, sretno udomljeni (jednu sam si ipak zadržala).
![]() Za sjeme gonfrene sam i ja zainteresirana. Šaljem ti adresu na pp. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
O mali gogo, tvoja Lasta je zbilja prava majka, sedam kučića, bit će posla za tebe i za nju dok malo porastu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
znaći i lasta postala mama neka je sa srećom baš su medeni da nemam hugića tražila bi jedno, ali dosta mi je i ovaj uh koliko obaveza sa njim ali on me nagradi svaki dan sa nećim novim a kada dođem sa posla čeka me na prozorskoj dasci i ljubi .
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
gogo malo me iznenadilo da je Lasta vec postala mama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
Odličan vrt,bit će sad posla oko štenadi.
U mene su kanarinci,15 sam ih imao bilo je posla,ovdje ima još više posla.
Sve najbolje,pozdrav
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav gogo! Konačno si stavio malo slikica, Lasti čestitke i jedna velika pusa! Jesen je krasna na tvom salašu!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasan veliki vrt, pun prekrasnih biljaka
![]() ![]() Čestitke Lasti na prinovi a mališanima sve najbolje.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čestitke Lasti i lasticama |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, samo se nadam da neće završiti kao u jesenjinovoj pjesmi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Gogo, slikuj nam Lastu i lastane. |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Joj Gogo, dugo nisam bila a sad ovakvo prekrasno iznenađenje. Ako ti napišem da čestitam što si postao v.d. djed, nemoj se uvrijediti. To je samo šala.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
P.S. Ma nije Lasta više obična senorita nego Dona Lasta.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ke lijepe slikice i vrta (na njima se vidi sunce kojega u zadnje vrijeme kod mene nema...) a tek pesek..............preslatko!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ja zakasnila na tvoj salaš, a vidim stigla jesen, a i lastin pomladak - predivno. Samo me malo rastužilo podsjećanje na tužnu pjesmu Jesenjina, no znam da su kod tebe svi sigurni.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa jesen na salašu,a mali Lastići slatki
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ljudi moji jel nam se ovo Gogo uobrazio od ovolikih pohvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |