Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle veliko HVALA Cimi i Inox što su nagovorili ekipu da se prebace malo na obalu i uvesele jednu malu djevojčicu...a sada je veliki zadatak pred nama moramo im dati imena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Drage Duda & Lave, sa veseljem smo razgledali fotke i uočili ozračje koje je vladalo pri dolasku naše ekipe. Nadam se da su se pristojno ponašali (kod patuljaka se nikad nezna, jer su pomalo otkvačeni, iznenađenja su uvijek moguća). Kad su već spomenuta iznenađenja, vidi se da je njih uspjela iznenaditi kornjača Bora. Kako kažeš, Lave voli sve u vezi sa vilama i anđelima, onda Zvončica (ja sam ju tako doživio) iako intuitivan, nije bila pogrešan odabir. Drago nam je da su neki iz ekipe već dobili svoja mjesta i zaduženja. Uopće ne sumnjam da će se svi oni među vama super osjećati, a i i živa u termometru na + 20o C, a kod nas danas – 2o. Neka vam vaši patuljci svakodnevno prenose dobre vibracije koje smo vam uputili sa njima.
Lavandi poseban pozz od Cimi i mene sa željama za brzo ozdravljenje. ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pozdrav veseloj ekipi , baš su slatki svi zajedno. Nadam se da su se do sada svi smjestili i da im je ugodno. Cure , morat ćete se jako potruditi da im bude dobro jer oni su stigli od predragih ljudi i sigurno su poprilično razmaženi i velikih prohtjeva. Ali vas dvije se nedajte - možete vi to ! Sretno !
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I da, unaprijed čestitam na 100-toj stranici
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Snjeguljica, patuljci i Boro
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko je Lave sretna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Patuljci su usrećili Lave
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Slatki patuljci a Lave još slađa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrašno!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za veselu ekipu
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pozdrav Duda-Lave, nakon duže vremena...Drago mi je da je kod tebe pravo ljeto, neka bude još lijepog vremena prije dosadne zime....I kod mene je lijepo i toplo pa je gušt biti vani u prirodi...Ja sam danas brala marune i gljive i uživala na suncu....
Prekrasni su ti patuljci, a tvoja princeza je jako izrasla, tj raste kao iz vode....Kod tebe sve još cvjeta, a boje jeseni su wow ....Čitam da si posadila rogač, daj stavi koju slikicu jer nisam nikad vidijela kako stablo izgleda...Kako ti je kamelija, čini mi se da imaš jednu, zar ne?
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jagodo nema brige danas ću poslikati rogač,kamelija se drži što bi rekli nivrit ni mimo no valjda joj kod mene treba duže da se prilagodi...ja nešto imam za tebe što si me tražila ali nikako da čopnem našeg vanjskog suradnika iz Rijeke da ti to donese ali mislim da bude možda ovih dana došao pa te na vrijeme obavijestim
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragaa pa kod tebe je puno lijepih poklona
![]() ![]() znači malička je već svijesna svoje moći? sretnooo ![]() ![]() načula sam da dolaziš u zg oko Božića...odlično jer imam nešto za tebe što sam ti obećala na proljeće ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E baš je gušt bio gledati ove vesele sličice s Lavandom u centru, okolo sve simpa lišca patuljaka, pa kornjača....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lave i njezino društvo su stvarno preslatki, a vrt i njegovi stanovnici kao i uvjek predivni.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dudo imala sam noćnu šetnju kroz tvoj vrt....Oduševio me je rogač, vrlo lijepa biljka.Vidim da mirta ima plodove, slični su borovnicama, zar se jedu?
Kamelija ti nije tako loša kao što se žališ, jedino izgleda da nema cvjetnih pupova...Možda se je navikavala na novo mjesto. Tako je jedna moja bijela koju sam premjestila u vrt ima samo jedan pupoljak....Što se može više sreće iduće godine...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |