Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 133> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U lijepim sam slikicama i ja uživala! I bravo za 1oo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čestitam i ja na sto stranica tvog prelijepog vrta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ja sam se baš nauživala prelistavajući nekoliko zadnjih stranica...............puno krasnih stvari ...............od prelijepe kućerine, parkinga, prekrasnog mora, cvijeća, patuljaka i tvog anđela.............stranice za uživanje!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us čestitam 100 cvjetnih stranica , ali očekojemo još i više ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja čestitam na 1oo-oj stranici tvog lijepog vrta,a uvijek kad sam kod tebe se sjetim kako sam nekad ovdje dolazila u Tisno,još kad je na tabli pisalo Tijesno.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Iako sam i prije šetala tvojim vrtom, tek ti se sad javljam.
Najprije ti želim čestitati na 100-toj stranici, uz želju da još imaš puno obljetnica. A o slikama ti mogu reći da ih je zaista užitak gledati. Tvoja prelijepa djevojčica svakoj od njih daje dodatnu toplinu. Nastavi tako i dalje. ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I moja čestitka na 100-toj stranici!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće, još dugo ćeš uživati u svojim biljkama dok naši vrtovi spavaju
![]() I ja sam mislila da su ono borovnice ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dudo imala sam noćnu šetnju kroz tvoj vrt....Oduševio me je rogač, vrlo lijepa biljka.Vidim da mirta ima plodove, slični su borovnicama, zar se jedu?
Kamelija ti nije tako loša kao što se žališ, jedino izgleda da nema cvjetnih pupova...Možda se je navikavala na novo mjesto. Tako je jedna moja bijela koju sam premjestila u vrt ima samo jedan pupoljak....Što se može više sreće iduće godine...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lave i njezino društvo su stvarno preslatki, a vrt i njegovi stanovnici kao i uvjek predivni.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E baš je gušt bio gledati ove vesele sličice s Lavandom u centru, okolo sve simpa lišca patuljaka, pa kornjača....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragaa pa kod tebe je puno lijepih poklona
![]() ![]() znači malička je već svijesna svoje moći? sretnooo ![]() ![]() načula sam da dolaziš u zg oko Božića...odlično jer imam nešto za tebe što sam ti obećala na proljeće ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jagodo nema brige danas ću poslikati rogač,kamelija se drži što bi rekli nivrit ni mimo no valjda joj kod mene treba duže da se prilagodi...ja nešto imam za tebe što si me tražila ali nikako da čopnem našeg vanjskog suradnika iz Rijeke da ti to donese ali mislim da bude možda ovih dana došao pa te na vrijeme obavijestim
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pozdrav Duda-Lave, nakon duže vremena...Drago mi je da je kod tebe pravo ljeto, neka bude još lijepog vremena prije dosadne zime....I kod mene je lijepo i toplo pa je gušt biti vani u prirodi...Ja sam danas brala marune i gljive i uživala na suncu....
Prekrasni su ti patuljci, a tvoja princeza je jako izrasla, tj raste kao iz vode....Kod tebe sve još cvjeta, a boje jeseni su wow ....Čitam da si posadila rogač, daj stavi koju slikicu jer nisam nikad vidijela kako stablo izgleda...Kako ti je kamelija, čini mi se da imaš jednu, zar ne?
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za veselu ekipu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |