Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Teine kućne čarolije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Teine kućne čarolije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2008 u 18:59
Ništa se ne radi...... Malo umivanja kućnog bilja, malo sadnje onoga što je došlo i to je to. Vani je smile65, a ovom kućnom carstvu i ne treba tako puno.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2008 u 20:23
Iako ja i dalje ništa ne radim ipak se biljke trude da me obraduju.
Kao naprimjer amarilis br. 2.

a ni klijalište ne odustaje

A i MM je postao jako darežljiv, sebi je kupio sadnicu magnolije, a meni

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2008 u 23:27
Danas ništa nisam radila, pada kiša, ali zato sam se ponovila.
I ja imam kavu u tegli i procvjetao mi je amarilis. Tako sam sretna, a sutra ću sve to poslikati i malo se pohvaliti.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2008 u 13:37
Danas sam slikala nešto što sam jučer našla;

Lani mi je u tegli sa fuksijom niknula jedna bijela datura. Samo sam ju u jesen odrezala i evo u podrumu je potjerala. Ja znam da su dature jednogodišnje biljke i da se siju iz sjemena, ali ako ovo nije datura neka mi neko pomogne što je ovo? Malo je blijeda jer u podrumu nema dovoljno svijetla

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2008 u 13:24
Danas je nedjelja - dakle ništa se ne radi.....

Priznajem da vani više nije hladno, a sve iz razloga što sam danas u svom vrtu našla

1. visibabe

2. jaglac

3. narcise (nisu procvjetale, ali ih evo)

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2008 u 22:08
ja sam danas bila u konzumu i kupila sam kolegici ružu, i tamo sam vidjela zgodnu kombinaciju orhideja u staklu. ženska je izvadila orhideju iz teglice i metnula je u visoku široku čašu  ,  u koju je prije toga  stavila odgovarajući pijesak u boji (rozni), na njega zemlju sa  orhidejom , zatim obložila ukrasnomslamicom -isto u bojida se slaže  sa bojom orhideje. mogu reći da je to izgledalo vrlo dekorativno , samo neznam kako će reagirati na zalijevanje. ali ideja je  super  da je tea bila s menom to je mogla poslikati  ali ovako sam samo ja uživala u  tom prizoru
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2008 u 21:04
Tea, svaka čast, ja danas neću niti otvoriti dnevnik, jer cjeli dan tako pada da nema smisla  nešto raditi, pa je dan odmora.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2008 u 19:22
Danas sam prvo smjestila ono što sam jučer kupila, a onda sam krenula na iznašanje pojedinog cvijeća iz podruma u hodnik na više svjetla.
Begonije su mi već lagano potjerale, fuksije puštaju mlade grančice i to je stvarno bilo nužno.........

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 20:06
Malo smo se odmarali , a malo i radili....

Još uvijek mi je zima i ja se držim kuće......

Ali to ne znači da ne mogu ići u nabavku i nešto pribaviti, pa je tako zamnom danas krenula jedna naranđasta begonija i naravno jedan mali ficus microcarpa.

I dalje ne radim ništa, odmaram i gledam kako se biljke bude....
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2008 u 18:46
Ovi su mirni i poslušni , ali imam pekinezera koji tuširanje hrabro podnosi sa povremenim lovom po kadi smile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2008 u 18:25
Oho, danas je bilo tuširanje, nadam se da su tvoji ljubimci bolji od moje kujice, koja mrzi tuširanje i kupanja, a more - nikako. A baš je jedna crno-bijela pa se mora povremeno okupati
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2008 u 15:45
..... ovo je samo jedna tura na kupanju.....smile190
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2008 u 15:44
Danas sam malo gledala po vani, ma još je rano..........
Iznesla sam nešto kućnoga van i lijepo presadila - bilo je nužno. Šetala svojim carstvom i smišljala planove za renovaciju.

A bilo je i veliko kupanje

a što ću sad?

- nemam ideju, kad popijem kapućino razmisliti ću i u akciju........
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2008 u 22:11
I to je puno. Promatranjem se rađaju misli, mislima ideje, pa potreba za šopingom i nm bankrotiraju!
 smile81smile143smile216smile194smile161
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2008 u 22:02
Evo kad već svi nešto radite i pišete da počnem i ja.

Do sada nisam radila ništa veliko i ništa jako važno vani. Jesenas sam očistila sve i sada je zatišje vani, ali sam zato svašta nešta posijala i sad čekam i čekam i čekam........Nešto sam i dočekala......

Kako sam nakupovala puuuuuno biljkica tijekom zime tako skoro svaki dan imam posla, prskanje, brisanje listova, zalijevanje i naravno pričanje bajkica da biljčice rastu smile83.

Danas sam samo kružila kao pčelica oko cvijeta, malo gore - malo dolje, pa tako po cijeloj kući da vidim što ima novoga i naravno otkrila sam malo osušenih listića na ljubičicama, malo korjenčića na filadendronu i još jednom puzavcu (onom na s.....) - tko me poznaje taj zna da imena ne pamtim, i naravno sutra to treba posaditi.

Čeka me još dosta presađivanja, ali polako HLADNO JE.

Malo sam slikala jer vi volite slike, i to je ukratko to.....smile156

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.