|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 43> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
Ja sam mislila da sunceee nema ništa ili ima jako malo u svom vrtu. A ono: predivno dvorište, 10-godišnje raskošne ljepotane, brdo sadnica ... Zaista imaš vrijedne ručice, strpljenje i vidi se da uživaš u cvijeću. A onu bijelo-zelenu tradescantiju ti stvarno moram posebno pohvaliti!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
Baš su lijepe i guste tradescantije..
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Ja malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
vrijedna si ljeti u vrtu,zimi u kući
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dragi moji posjetioci; Anaida, Smail, Mari,5510, moon, antonija, Mira021, Lantana hvala vam od sveg srca na posjeti i pohvalama!
inaja, hvala ti na pohvalama i dobrodošla u moj vrt!
Nema me par dana jer stavljamo novu kupaonu i wc te ulazni dio. Jednostavno nemam vremena ni za slikanje biljaka a kamoli za nešto drugo. Užas koliko je prašine, sve bijelo od razbijanja.
Prvom prilikom poslikat ću malo jesenje boje u mom okolišu i novitete.
Velika
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Kako su ti lijepe i bujne tradescantije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Lipe biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
lijepe su ti tradescentie!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Jako lijepo, a bit će tu dosta novosti i pravo zadovoljstvo posjetiti te i uživati |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Čim se okrenem a ti staviš još hrpu novih sličica, bravo za sve tradescantije lijepo si im mjesto našla.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() |
oduševljena hvala ti i na savjetu
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Lijepe su baš sve tradescantije!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Mira021, hvala na pohvali, taj tamni šareni ne gubi boju samo se malo izduži, jer nema dovoljno svjetlosti, malo svjetliji postane onaj zeleni. Sve su one nezahtjevne a jako dekorativne.
Magnolija, hvala ti na savjetima i pohvalama te dobrodošla u moj vrtek!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() |
draga sunce evo upravo sam prošetala tvojim vrtom od prve strane i ne da sam uživala već sam se baš lijepo odmorila.svaka ti čast od urednosti i ljepote, nemam riječi da te pohvalim.pošto sam upratila i tvoje novitete predložila bih ti da malo prosurfaš o hebicama koje si kupila.kod nas u sarajevu ne prezime tako lako zimu, pa da ti ne propadnu malo iščitaj, žao bi mi bilo jer pretpostavljam da nisi malo novca potrošila na sve to.znam po sebi koliko novca u jesen a tek proljeće potrošim sa užitkom u biljke.druga stvar sikimiu koju si kupila je predivna i ona trpi velike minuse i što više izmrzne ona je bolja, ali se ponaša kao rododendron, voli kiselu zemlju.ja sam je imala i neznajući nisam je posadila u kiselu zemlju niti je đubrila đubrivom za rododendrone, pa mi vremenom počela žutiti i propala.ovo ti ne pišem da bih se pravila pametna nego iz vlastitiog iskustva i žao bi mi bilo da ti se desi kao meni.sad mi se ne dešavaju takve greške jer ima ovaj forum koji me uči o svemu kad kupim neku biljku prije sađenja iščitam forum i sve 5.veliki pozdrav
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Lipe tradescentije,dali ti ova zadnja gubi boju u zatvorenom prostoru?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |