Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Tema: Zelenkin vrt u nastajanjuObjavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:16 |
|
Eto, napunila nekakvu kvotu s postovima pa rekoh ajd da i ja nešto stavim iako, iskreno me je malo
. Nemam se za sad još čime pohvaliti s obzirom da živim u 46 kvadrata stana i gradimo kuću pa nam je i sve blatnjavo oko nje. Nismo se još preselili ali sam ja toliki zaljubljenik u cvijeće da sam ga počela saditi prije no što smo počeli graditi kuću . Pa da krenem! Ovako je izgledala naša parcela prije ičega (slikano s susjedne terase): ![]() Ovo je u proljeće prije početka gradnje, kao što vidite već je par grmova posađeno . Muž je rekao "pa di sadiš a još nije došao ni materijal za kuću" ![]() ![]() A ovo su moja najdraža i najljepša cvijetka u mom vrtu: ![]() A ovo su počeci iskopa, gradnje (naravno, glavni bageristi smo Nea i ja , muž je šef a ja sadim i dalje). Napokon kuća, naravno, ne gotova i danas uslikano stanje:![]() ![]() ![]() Ovo je moj prvi kamenjar (u jesenjoj varijanti): ![]() Moj omiljeni šumski kutak: ![]() |
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:28 |
|
Eto, krenulo je!
Samo naprijed! |
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:28 |
|
Ovaj Acer Crvenolisni smo ugrabili prošli tjedan u MBM-u u Lučkom i cijelo vrijeme vozali u kolicima po rasadniku da nam ga tko ne ugrabi
:![]() Ovo je još jedan ulov iz MBM-a, moja obožavana božikovina. Kamenjar je još u nastajanju, nije bilo više financija. Društvo će mu praviti (nadam se vrlo skoro) mali četinjari. ![]() Ovo je naša srebrna jelica pobrana za 400 kunića , ali vrijedi ![]() ![]() Uz nju su u nizu to što vidite i moja najmilija zvjezdasta magnolija. Ovo bijelo oko nje je zaštita (njen zimski kaputić, da mi se jadnica ne smrzne) ![]() ![]() Moj žuti vatreni grm a crveni koji je puno ljepši je nestao u kompliciranom slanju slika na foto servis. ![]() |
|
![]() |
|
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:30 |
Hvala draga, ide nekako. Valjda će skoro. ![]() |
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:37 |
|
Dobrodošla Zelenka......bit će to lijepa okućnica.....može dalje sa sličicama...
|
|
![]() |
|
niho
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:40 |
|
Pošto se prvi put javljam na tvoju temu poželjeću ti dobro došlicu a i ovo što sam vidjela šta imaš -mogu reč samo ma svaka ti čast ----kao što kažeš još kuća nije gotova a oko nje cviječe ..vrtići ..grmovi mogu zamisliti kako če tek da bude na proljeće - samo tako Kraljice nastavi
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:41 |
|
Ovo su moji ostali kamenjari u toj blatnjavi od vrta. Naime pola vrta je u blatu a pola u travi. Ovaj blatnjav dio je navožena zemlja taman kad su bile one velike kiše i poplave. Nismo stigli posijati travu i nije stigla izrasti. I svakim danom ja izgledam kao prase poslije sadnje
![]() A ovo je moj vrtić na panju: ![]() ![]() A ovo je moja pomagačica ![]() Ovo je uz terasu u nizu su ali se dobro ne vide bambus, lovor-višnja, duplični bijeli jorgovan (ak se primi ), mirišljava brezica, crevni jorgovan, još jedna smreka, pa javor, itd itd . Aha, sjetih se, i japanska dunja. imam problema s imenima biljaka.![]() Za danas dosta, idem sanjati. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:42 |
|
Zelenka, napokon sličice
![]() bit će jako animljivo pratiti tvoj vrtek a najdraži i najljepši svijeteki su i zaslužili tu titulu ![]() |
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:54 |
|
Hvala na dobrodošlici,zlatne ste svima veliki hug (zagrljaj) ...da nadodam bezobrazno sam naime kao što vidim iz zadnje fotke zaboravila nabrojati da mi je pored ovog kamenjara sa božikovinom grmić "zlatna kiša" ..lijevo se vide moje bijela i crvena ciklamica koje se zasad još uvijek dobro drže ali ih sklanjam svaki dan u kuću. Uz terasu su tri ruže penjačice i nekoliko mini ruža, a ovdje u nizu (gdje se vidi flaša) su ruže čajevke i živica pored koju sam sama pelcala i primila se
Ostatak slika ću slati polako jer mi je i za ovo postaviti (neznam kako vama) trebalo puno više nego sam provela u vrtu danas A pripremila oko 100 slika i to izabranih ali za danas dosta ..poz svim današnjim posjetiteljima!
|
|
![]() |
|
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 22:58 |
(naravno šale se) |
|
![]() |
|
antonija
Cvjetni guru
Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 23:00 |
|
bravo za još jednu cvjetoljupku
već znam da će taj vrt biti prekrasan, sa puno ljubavi ga uređuješ, tvoje curice i pomagačice su najljepši cvijetići
drago mi je što mogu pratiti tvoj vrt od početka, biti ćr lijepo i zanimljivi kad se sve razbuja u proljeće, i da kamenjari u jesenjem izdanju, šumski kutak, panj, sve je prelijepo
|
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 23:01 |
|
Dobrodošla Zelenka, lijepo si nam pokazala nastajanje tvog vrta, dobro je da si počela saditi unaprijed, grmovima i stablima treba vremena da narastu, a sa cvijećem je lako popuniti. Mislim da ćemo na proljeće uživati zajedno s tobom i tvojim curama
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail
Trajnica
Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 23:08 |
|
Draga Zelenka, dobrodošlica i od mene, drago mi je da tako mlada osoba voli cvijeće, vidim da ćemo imati jedan prekrasan vrt za posjećivati, a pomagačica ti je najljepša i lijepo da od malih nogu uči voljeti cvijeće, ovo što si do sada pokazala je doista obečavajuće za jedan predivan vrt.
|
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2010 u 23:10 |
|
Baš će biti zanimljivo pratiti napredak tvog vrta. I ti ćeš bolje pratiti promjene kad se jednog dana vratiš na ove prve slike.
Puna si volje, to se vidi, pa će vrt sasvim sigurno ubrzo zasjati punim sjajem. Već si dosta toga posadila, sad neka lijepo prezimi, a na proljeće - to će biti uživanje |
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 10:22 |
|
Dobro došla draga Zelenka!!
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 10:55 |
|
Meni je kod tebe sve slatko, od fotki, tvojih biljčica i tvojih objašnjenja. I da poznat mi je taj osjećaj kad se od svog acera ne odvajaš u dućanu. Mali savjet ne saditi preblizu kuće jer budete fasadu još radili a majstori sa skelama nemaju pretjerano sluha za posađene biljčice i još će se smijati na tvoju zabrinutost.
|
|
![]() |
|
Lovro
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 12:24 |
|
Prekrasan panj!
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
VILMAČ
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 13:34 |
|
dobrodošla na cif! veselim se još jednom vrtu.. radovi su u punom jeku i nadam se da će sve u proljeće zablistati kako ste planirali..
sretno!
|
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 17:14 |
|
Zelenka, dobrodošla u cvjetnu družinu!!!!!!!!!!!
Krasna dva cvjetića imaš, još su i pomagači, još će i tvoja malecka reči kao Dudina Lavanda,pa mi smo tim!!! Prekrasna ti je slika s panjem i mahovinom, jako efektna!!!!! Samo hrabro napred, početak ti je očaravajući!!!!!!!!!!! |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 17:42 |
|
Bit će jako lijepo pratiti nastanak novog vrta.Zelenka dobro nam došla i dugoooo se družila s nama,a tvoji cveteki su najljepši
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |