|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 43> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
divno, rascvijetano , i prelijepa jesen u tvome kraju
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Bijeli amarilisi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Ruže su krasne, a tek kad procvjetaju.....ciklame, amarilisi su za 5
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Lijepe ruže si posadila,ciklame su krasne a i lijepo si poslikala jesen u tvom kraju
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
Lijepa jesen!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Sad kad su radovi gotovi budi više s nama i poklanjaj nam takve lijepe slikice!! Pohvale TM-u, glavnom izvođaču radova i tebi, glavnoj izvođačici radova, čišćenja, spremanja, sađenja...!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Dugo nam se nisi javljala sada sam pročitala i zašto, sve te radove sam već prošla i znam kako ti je bilo, ruže stablašice su ti prekrasne samo još da dođe proljeće pa da procvatu a i ciklame su lijepe. Jesen u tvom kraju je doista čarobna.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Dragi moji posjetioci, hvala vam od srca na pohvalama i na šetnji mojim vrtekom. Evo konačno je renovacija gotova. Joj kako sam se naradila, čistila ali i sadila lukovice, maćuhice, tratinčice i gajtruže,.... sve u prašini od podruma do krova...radovi su trebali trajati samo 3 tjedna a protegli se na više od mjesec dana. Bili smo bez prozora i vrata , kupaone i wc-a... užasno ljudi, a najgore od svega kad nekog moraš moliti za tuširanje.....Ovo je glavni i odgovorni majstor za sve... Cijelo vrijeme sam lutala vašim vrtovima ali nisam svaki puta ostavila trag.
Najprije da vam predstavim svoje novitete.
|
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
pregledala sve i zaista imaš krasan vrt pun lijepih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
sto rekla baka, trudim se da prosetam kroz vecinu vrtova,al jednostavno ne stigne se,ponekad nema se vremena za komentare...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Bravo za tradeskantije, čini mi se da imam dvije koje ti fale, pa zašto bi imala slobodne zidove, kutova, sve mora vrvjeti tradescantijama, to je baš divno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Pokušavam ne izostati predugo iz ponekog vrta. Ali mi se ipak "omakne"
Pa tako eto kod tebe sam imala podosta zaostataka.
Imaš prelijepi vrt, bar iz one panoramske slike se to dobro vidi.
A cvijeće ti je još uvijek lijepo.
Kaktusi su mrak. Ono "čudo" na podrumskom prozoru....
![]() ![]() Pa onda one transce...jedna ljepša od druge!
![]() ![]() ![]() Stvarno sam propustila ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |