Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 73> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na dobrim savjetima, prikupljam sve informacije
![]() Pametan pita, ili plače kad je brzoplet ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Baka,moon hvala na pojseti!Svratite opet!!Smrckic,ja tek vidim tvoje pitanje
![]() Što se tiče crvenog ulja,ja ti tretiram i voće i biljke njime.Tuje nisam i mislim da se nesmiju ni tretirati!Jednom sam prskajući višnju poprskala i srebrenu smrču...Gdje god je pala i jedna kapljiaca ulja tu se smrča osušila... ![]() Voće i ruže tretiram u februaru.Ali,iako kažu da se nesmije prskati kad su temperature iznad 15c ja imam običaj prekršiti to..Pa tako u sred vrelina pršćem neku biljku koja je obolila,ali gledam da je sklonim u hladovinu par dana.Il čekam malo svježije vrijeme ako su biljke u bašti direkt... |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice na zadnjim slikicama.
![]() Dolazim ti u šetnju sa pitanjima. ![]() Tretirala bi crvenim uljem ruže, voćke, tuju, šimšir, sve što se smije. Strah me da ne uništim biljke. Kad se šprica 8 u kom mjesecu), kolika temperatura mora biti vani, što ako ruže imaju listove na sebi, koji omjer? Čini mi se da si ti spominjala da špricaš tuje ili sam nešto pobrkala? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno cvijeće, kao drenova i baka: prošetala i uživala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Smail,hvala ti na posjeti..
Hvala i tebi magnolija!!Na koje zvjezdice misliš,na ladolež?Ako jeste javi se na pp ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga alisa prvo te izazovem gdje su nove slike a onda kada ih staviš malo zakažem, evo stigla sam i do tvog vrta, našetala se i sve pregledala, imaš prekrasno cvijeće i zato je šteta što nisi dugo slikala.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Inaja,dobrodosla nazad..Gioiaa hvala ti na posjeti...Admine,hvala na pozivu!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Pogledajte novu temu i prikljući se i ti ..... Moj vrt u 5 slika (svi vrtovi na okupu)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
opet sam svratila.roze fuksija je predivna
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
lijepio m i je bilo ovde kod tebe pohvale i topli pozdravi vratila sam se
|
|
![]() |
|
Hvala,curke na posjeti..Svratite opet!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
malo sam šetala i nauživala se, imaš divno cvijeće, krasne novitete....
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja, i ja šetala ali i uživala, puj puj puj -krasno cvijeće!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
zdravo! |
|
![]() |
|
Hvala,Lantana!!Limun sam unijela u kuću,najavljuju da će biti hladna ova sedmica.A pun je velikih,malih plodova i cvjetova..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si se ponovila novim biljkama, moram ti posebno pohvaliti limun i plodove na njemu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Josipa,Drenova,Kaktusiću,Triša,Tikvić,Sarajčice i svima vama ,ostalima koji prošetate mojim vrtom velikaaa
![]() Josipa,bit će trampe naravno!I meni se samo ove vrste sviđaju.. Sarajčice,znaš da će biti svima,kad ima kod mene bit će i za druge! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |