Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Korisnik | |
suzana1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima ih mnogo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jadranka, lijepp pozrdav. Možda ne šalju katalog u Hr?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Jadranka___ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Hej!
Nova sam na forumu pa se odmah ispricavam ako sam fulala temu. Imam pitanje vidjela sam da spominjete web adresu bakker.si , htjela bi si naruciti katalog, ali mi ne ide od ruke . Stalno mi javlja da provjerim unos i ne mogu ga naruciti, moze li mi netko pomoc? Hvala! |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovakvu divnu predivnu bouganvillu ja jos nisam vidjela !
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Draga Ita, hvala za ovu prekrasnu sliku mamine bugenvilije. Neznam zašto, ali ja sam je uvijek slikala iz dvora, a ovako iz kale mi je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Hvala na dobrodošlici, a što se tiće fotkanja , vrlo rado .prvo moram sina natjerati da mi pofotka mobajem ,jer aparat je stariji odnio u Pulu .
|
|
![]() |
|
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
Hvala na savjetu,slijedeće godine kada ću fotkati ukloniti ću ocvale cvijetove,kada bih znala složiti kolaž,tada bih i ja stavila fotke bez ocvalih cvijetova.Ova fotka je stavljena iz razloga što sam molilia za savjet.Hvala
|
|
![]() |
|
![]() |
|
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() |
|
Da zaista je zahvalna biljka,sadim je uvijek u grupi po cijelom cvijetnjaku,bijelu sam nabavila ove godine,hvala,sada joj konačno znam i ime
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bijela ti je
Physostegia virginiana "Alba" a na slici Physostegia virginiana "Vivid". Jako lijepa i zahvalna biljka..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fala fala fala !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ikrokar ,
i ja sam , isto kao i baka , isla setati u natrag , pa onda opet u naprijed i ostala bez daha ! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nekako sam preskakala temu misleć: pa vidim cvijeće po vrtovima.
A kad tamo ovo je izložba umjetničkih fotografija na temu!
Odšetah nekih 10 stranica unatrag diveći se ovim prekrasnim slikama!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja bi voljela vidjeti te ruže u većem formatu, ako je moguće..Predivne su.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Gordana dobro došla...nadam se da ćeš nam pokazati maćuhice...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dobrodošla Gordana
![]() Irokar krasan kolaž, no bilo bi lijepo vidjeti te slike i uvećem formatu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |